من اطرافم انسانهای بسیار مومن رو میبینم که روشون میشه قسم خورد ولی اونا موفع نماز لاک دارن و بعضا خیلیاشون کاشت ناخن هم دارن و میگن این ربطی به نماز و وضو نداره و هزاران دلیل میارن من خودم انسان خیلییییییییی مومنی نیستم اما تا جایی که در توانم باشم اصول رو رعایت میکنم و کوتاهی نمیکنم دروغ چرا کاشت ناخن هم خیلی دوست دارم اما احساس میکنم اگه اینکارو انجام بدم خدا باهام قهر میکنه و از اینجور مباحث عذاب وجدانی میاد تو سرم ولی اگه یه روز یکی بگه ۱۰۰٪ ایرادی نداره فرداش میرم کاشت انجام میدم چون نماز میخونم نمیخوام کارم بیهوده بشه شما ها چی فکر میکنین کاشت انجام دادین ؟ دلایل شخصیتون چیه واسه مسائل دینی؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چه دیدگاه مسخره و مزخرفی عزیزم.شیطون خوب روش مسلط بوده.حالا اگه مثل تاپیک چند روز پیش یه عده بهم حمل ...
اما دیدگاه کسی که به دین خودش بقیرو محکوم میکنه هم خوب نیست هرکس به اندازه خودش و میزان اعتقادی که به دین داره عمل میکنه مهم انسانیته وگرنه خیلی سخته به چیزی که خواسته ی قلبیت نیست عمل کنی
بله ما بالاخره مسلمانیم و احکام رو کم و پیش میدونیم منتها هرکس به طریق خود! اگر لفظ دیدگاه مضخرف ر ...
عزیز دلم احکام که به طریق خود و دل بخواهی نیست.چیزی که قانون الهی و دستور خدا و رسوله باید بهش عمل کرد.ببخشید اگه لفظ مزخرف را بکار بردم و ناراحت شدین.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
اما دیدگاه کسی که به دین خودش بقیرو محکوم میکنه هم خوب نیست هرکس به اندازه خودش و میزان اعتقادی که ب ...
کسی حق همچین کاری را نداره عزیزم.فقط به آنچه که خداوند دستور دادند باید عمل کرد.هر کسی را تو قبر خودش میذارند و قرار نیست که کسی پاسخگوی کسی باشه.مخصوصا مسئله ی احکام که اصلا شوخی بردار نیست.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
درسته ولی من از وقتی که عقیدمو تغییر دادم و فقط خدارو تو زندگیم پررنگ کردم خیلی آرامش دارم و حس خوبی ...
انشاءالله که عقیدتون درست باشه عزیزم.و سلامتی و آرامشتون هم برقرار باشه همیشه خواهرم.