من اطرافم انسانهای بسیار مومن رو میبینم که روشون میشه قسم خورد ولی اونا موفع نماز لاک دارن و بعضا خیلیاشون کاشت ناخن هم دارن و میگن این ربطی به نماز و وضو نداره و هزاران دلیل میارن من خودم انسان خیلییییییییی مومنی نیستم اما تا جایی که در توانم باشم اصول رو رعایت میکنم و کوتاهی نمیکنم دروغ چرا کاشت ناخن هم خیلی دوست دارم اما احساس میکنم اگه اینکارو انجام بدم خدا باهام قهر میکنه و از اینجور مباحث عذاب وجدانی میاد تو سرم ولی اگه یه روز یکی بگه ۱۰۰٪ ایرادی نداره فرداش میرم کاشت انجام میدم چون نماز میخونم نمیخوام کارم بیهوده بشه شما ها چی فکر میکنین کاشت انجام دادین ؟ دلایل شخصیتون چیه واسه مسائل دینی؟
یه معلم خیلی پایه و باحالی داشتم..بساط مهمونی و سفر ایناش همیشه برپا بود..مدرسه هم که میومد دستکش سف ...
چه دیدگاه مسخره و مزخرفی عزیزم.شیطون خوب روش مسلط بوده.حالا اگه مثل تاپیک چند روز پیش یه عده بهم حمله نکنن باید بگم که هرچیزی که مانع رسیدن آب به بدن انسان بشه مشکل دارد و باعث باطل شدن غسل و وضو میشود.جلو خدا دولا و راست شدن که کار نداره.مهم نفس عمله که باید صحیح و درست و اونچه که خداوند دستور داده و حضرت رسول و اهل بیت علیهم السلام تفسیر کردن و بیان کردن انجام بشه.
خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.
یه معلم خیلی پایه و باحالی داشتم..بساط مهمونی و سفر ایناش همیشه برپا بود..مدرسه هم که میومد دستکش سف ...
این که به نماز و خدا اعتقاد داشته خیلی خوب بوده ولی ای کاش عبادتی مثل نماز رو اونجوری که خدا ازش خواسته بود انجام میداد تا نمازش فایده داشته باشه و بندگیشو کامل انجام میداد
چه جالب ولی من این دیدگاه دوست ندارم میگم این خوبه که هرچی خدا خودش گفته رو عمل کنیم ن ...
آره خب گاهی اوقات هم پیش میومد که من عقیده م باهاش متفاوت باشه
ولی الان خیلی کم پیش میاد یه نفر واااقعا به حرفایی که تو قرآن گفته شده عمل کنه..اگر هم بخواد خالصانه عمل کنه باید قید خیلی چیزها رو بزنه! منظورم یه مسلمون واقعیه