2777
2789
عنوان

دوستان سوال شرعی خواهشاااااا بیایین صادقانه جواب بدین

| مشاهده متن کامل بحث + 294 بازدید | 52 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه معلم خیلی پایه و باحالی داشتم..بساط مهمونی و سفر ایناش همیشه برپا بود..مدرسه هم که میومد دستکش سف ...

چه دیدگاه مسخره و مزخرفی عزیزم.شیطون خوب روش مسلط بوده.حالا اگه مثل تاپیک چند روز پیش یه عده بهم حمله نکنن باید بگم که هرچیزی که مانع رسیدن آب به بدن انسان بشه مشکل دارد و باعث باطل شدن غسل و وضو میشود.جلو خدا دولا و راست شدن که کار نداره.مهم نفس عمله که باید صحیح و درست و اونچه که خداوند دستور داده و حضرت رسول و اهل بیت علیهم السلام تفسیر کردن و بیان کردن انجام بشه.

خدایا به حق مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها هر کسی که امضای منو میخونه حاجت قلبیشو بده و کمکش کن.توفیق خواندن نماز را بهش عنایت کن.یه صلوات برای ظهور و سلامتی امام غریبم بفرست لطفا عزیزم.دوستون دارم.حلالم کنید اگر توی تاپیکی دلتونو شکستم.

نه چون آخرش من تعلیق میشم بقیه میمونن نمیخوام مثل دفعات قبل بشه صحبتی داری خصوصی بیا من اصل حرفو بهت ...

فهمیدم و کاملا درکت میکنم چون احساس میکنم یکی مثل خودمی ❤️ 

چه دیدگاه مسخره و مزخرفی عزیزم.شیطون خوب روش مسلط بوده.حالا اگه مثل تاپیک چند روز پیش یه عده بهم حمل ...

آفرین منم دقیقا همینو میگم👏

اینطوری‌آرزوکردنم‌قشنگه: یارب‌داننده‌تویی‌هرآنچہ‌دانی‌آن‌دِه 🤍✨️ 
نه چون آخرش من تعلیق میشم بقیه میمونن نمیخوام مثل دفعات قبل بشه صحبتی داری خصوصی بیا من اصل حرفو بهت ...

چرا تعلیق ؟؟

یه معلم خیلی پایه و باحالی داشتم..بساط مهمونی و سفر ایناش همیشه برپا بود..مدرسه هم که میومد دستکش سف ...

این که به نماز و خدا اعتقاد داشته خیلی خوب بوده ولی ای کاش عبادتی مثل نماز رو اونجوری که خدا ازش خواسته بود انجام میداد تا نمازش فایده داشته باشه و بندگیشو کامل انجام میداد

فهمیدم و کاملا درکت میکنم چون احساس میکنم یکی مثل خودمی ❤️ 

استاتر تو که خودت بعضی چیزا رو میدونی و زیاد هم حرفای ما قانعت نکرد پس چرا تاپیک زدی 😁

چه جالب  ولی من این دیدگاه دوست ندارم  میگم این خوبه که هرچی خدا خودش گفته رو عمل کنیم ن ...

آره خب گاهی اوقات هم پیش میومد که من عقیده م باهاش متفاوت باشه

ولی الان خیلی کم پیش میاد یه نفر واااقعا به حرفایی که تو قرآن گفته شده عمل کنه..اگر هم بخواد خالصانه عمل کنه باید قید خیلی چیزها رو بزنه! منظورم یه مسلمون واقعیه

البته این فقط نظر منه 

die hölle ist leer alle teufel sind hier
چون هروقت با کسی که خلاف عقیده ی خودمه بحث کردم یچیزی بمن گفت منم جوابشو دادم او ماند و من تبعید (تع ...

اها خخخخخ