من اطرافم انسانهای بسیار مومن رو میبینم که روشون میشه قسم خورد ولی اونا موفع نماز لاک دارن و بعضا خیلیاشون کاشت ناخن هم دارن و میگن این ربطی به نماز و وضو نداره و هزاران دلیل میارن من خودم انسان خیلییییییییی مومنی نیستم اما تا جایی که در توانم باشم اصول رو رعایت میکنم و کوتاهی نمیکنم دروغ چرا کاشت ناخن هم خیلی دوست دارم اما احساس میکنم اگه اینکارو انجام بدم خدا باهام قهر میکنه و از اینجور مباحث عذاب وجدانی میاد تو سرم ولی اگه یه روز یکی بگه ۱۰۰٪ ایرادی نداره فرداش میرم کاشت انجام میدم چون نماز میخونم نمیخوام کارم بیهوده بشه شما ها چی فکر میکنین کاشت انجام دادین ؟ دلایل شخصیتون چیه واسه مسائل دینی؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اگه دلت میگه که کاشت نداشته باشی و اینجوری باشی پس اینجوری باش الکی دنبال حرف و بحث نباش چون هرکسی واسه خودش دلایلی داره.با خدا جوری ارتباط برقرار کن که دلت میگه
من لاک دارم نمازم گاهی میخونم دلیلشم اینه لاک و غسل ربطی بهم ندارن وقتی مدام میرم حموم و بخودم میرسم پس خللی برای من ایجاد نمیکنه بخاطر غسل حموم نمیرم بخاطرخودم میرم حالا گاهیم میگم نیت غسل تو حموم نیاز بشه ولی بالاک
من در مورد اندازه ایمان و مومن بودن دیگران نمبتونم نظری بدم
اما در مورد کاشت ناخن اینو میدونم که مانع از رسیدن اب هست و برای وضو و غسل اشکال داره و کسی که وضو و غسلش اشکال داره نمازش و روزه اش ازش قبول نمیشه و چون نماز جزء واجبات پس کاشت ناخن اشکال شرعی داره