2777
2789

بچه ها سلام تو رو خدا به دادم برسید

از دیروز دندونم بشدت عفونت کرده شب تا صبحو فقط زار زدم هیچ مسکنی هم اثر نمیکرد، ۴ تا نوافن خورده بودم، از دندونم مسکن تزریق کردن سر سوزنی اثر نکرد آخرش کتالار زدن یکم اروم تر شدم الان صبح دیدم از شدت عفونت یه طرف صورتم دو برابر شده و باد کرده... چیکار کنم عفونتش زودتر خوب شه؟ هر ۶ ساعت دو تا مترونیدازول ۲۵۰ و یدونه اموکسی سیلین ۵۰۰ میخورم😔

پنی سیلینم نوشتن ولی من نزدم تاحالا میترسم

توروخدا راهکار بگین برای اینکه زودتر عفونتم خشک شه

هر نیم ساعت با آب نمک ولرم قرقره کن

زردچوبه رو تو‌کره تفت بده مثل خمیر شه بزار روش

اگر زايمان احيانا بدن رو داغون نكنه،قطعا شيردهي اين كارو ميكنه.بريد مادراتونو بغل كنيد و ببوسيد و ازشون طلب حلاليت كنيد 🌷❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتما امپول رو بزن شوهرم اینطوری شد دکتر گفت امپول بزن اگر تا شب ورمش نخوابید برو بیمارستان بستریش کن..حتما امپول رو بزن...بعد یکم نشاسته وزردچوبه مخلوط کن بذار روش تا عفونتش رو بکشه

آب نمک 

سیر

من عفونت کرد دندونم سیر وپیازگذاشتم دردش خوب شد

{قیامت بی حسین غوغا ندارد،شفاعت بی حسین معنا ندارد،حسینی باش که در محشر نگویند،چرا پرونده‌ات امضاء ندارد}یاامام حسین

پنی سیلینو اول رو دستت تست میکنن بعد میزنن به عضله

زنی که صاحب فرزند نمیشد؛ پیش پیامبر زمانش می‌رود و میگوید: از خدا فرزندی صالح برایم بخواه...پیامبر دعا میکند ، وحی میرسد که آن زن را بدون فرزند خلق کردم. زن میگوید خدا رحیم است و میرود.سال بعد باز تکرار میشود و باز وحی می آید  که بدون فرزند است. زن این بار نیز به آسمان نگاه میکند و میرود.سال سوم پیامبر زن را با کودکی در آغوش میبیند.با تعجب از خدا میپرسد: بارالها، چگونه کودکی دارد؟او که بدون فرزندخلق شده بود!؟وحی میرسد: هر بار گفتم فرزندی نخواهد داشت، او باور نکرد و مرا رحیم خواند. رحمتم بر سرنوشتش پیشی گرفت. با دعا سرنوشت تغییر میکند، از رحمت الهی ناامید نشوید اینقدر به درگاهی الهی بزنید تا در باز شود...ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواری است به نام اعتماد. پس اگر دوست داری به آرزويت برسی با تمام وجود به او اعتماد کن ....هيچ کودکی نگران وعده بعدی غذايش نيست!زيرا به مهربانی مادرش ايمان دارد.ای کاش ايمانی از جنس کودکانه داشته باشيم به خدا. یدونه صلوات مهمونم میکنی