2777
2789
موقع عصبانیت گفتم از خود بی خود بشه حرف باباشو بگه داد بزنه فحش بده کلا تکراره زندگی

نه اتفاقا خیلی خوبه اصلا اینجور نیست. پسر خود ساخته ای هسش. من مشکلی با این قضیه اصلاااا ندارم ولی مادرم یکم حساس شده رو این قضیه ...

نامزد من پدرمادرش خیلی طلاق عاطفی گرفتن و میخوان کلا ازهم جدابشن.ولی نامزدم از هر مردی خداروشکر مردتره و چون طعم تلخ جداییو زندگیه تنش زا رو چشیده خیلی صبوره و ارومه

از همه این پسرایی هم ک با پدرمادرن ولی لوس و عصبی هستنم بهتره..

در مواردی بچه طلاق بد بار میاد

ولی همشون بد نیستن من به عینه دیدم

موفق باشی اسی

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میکنن ولی بهفمند زندگی فایده نداره دیگه شوهره زنو به لجن نمیکشه تا جدا شن.زن اروپایی یروز چمدونشو می ...

کی گفته؟! پس بهشته و نمیدونستم... 

پیشاپیش بخاطر متن امضام عذر خواهم از کاربران محترم... جواب توهینتو نمیدم,کافیه توجه کنی سطح پایین فرهنگت مانع از هم صحبتی من باهات میشه و از طرفی اتلاف وقت هست که تمایلی بهش ندارم...در 99/9/9 دیگه هیچ تاپیک حس ششمی وجود نداره😑       تاپیک فال و حس ششم و از این خرافات گزارش میزنم... ...من کاملا انتقاد پذیر هستم اما<<  مزخرف >>پذیر نیستم!*** همه ی آدم ها وقتی آرام باشند,زشتی هایشان ته نشین میشود,     زلــــــــال دیده می شوند .       برای اینکه آدمی را بشناسید        ,    <<قــــــــبــــــــل از مــــــــصــــــرف خــــــــــــوب تـــــکـــــان دهــــیـــــد...>> 
اخلاق و رفتار صرفا تو ذات آدم نیست تربیت بسیار زیاد موثره

مادر خیلی خوبی داره باهام صحبت کرد گفت من بعد از جداییم نرفتم ازدواج مجدد کنم. برای تربیت بچم. خیلی مهربونه... ولی وقتی میپرسم علت جداییشو بهم نمیگه فقط میگه تفاهم نداشتن.ولی در کل عالیه.

نه اتفاقا خیلی خوبه اصلا اینجور نیست. پسر خود ساخته ای هسش. من مشکلی با این قضیه اصلاااا ندارم ولی م ...

دقییییقا منم همیجورم.مامانم هی میگه نکنه اینم ایجور نکنه اوجور

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
اصن این چیزا هیچ ربطی ب هم ندارن و اخلاق و رفتار تو ذات آدمه.من خودمم تو این شرایط بودمو هیچ ربطی به ...

گفتم که بستگی به اون آدم داره

بعنوان یک پسربچه چون از نامادریش محبت ندیده و خودشو با خواهربرادراش مقایسه میکرده، 

یک تنفری از جنس زن تو وجودش از بچگی ریشه پیداکرده و روز بروزم بیشتر شده

نامزد من پدرمادرش خیلی طلاق عاطفی گرفتن و میخوان کلا ازهم جدابشن.ولی نامزدم از هر مردی خداروشکر مردت ...

اره دقیقاااا یه چیزی بگم؟ شما خانوادتون با این مسئله مشکل نداشت 

نه اتفاقا خیلی خوبه اصلا اینجور نیست. پسر خود ساخته ای هسش. من مشکلی با این قضیه اصلاااا ندارم ولی م ...

من نگفتم که حتما اینطور گفتم پنجاه پنجاه.ممکنه ازین موصوع درس گرفته باشه اتفاقا با شما بی نهایت عالی رفتار کنه

ببینید مشکل دار شدن یک آدم برای زندگی مشترک لزوما رابطه ی مستقیم با بچه ی طلاق بودن نداره،کما اینکه خیلی از بچه هایی که پدر مادرشون جدا نشدن شرایطی بسیار بدتر از بچه های طلاق رو تجربه میکنن،مثلا کسی که والدینش از هم دیگه پیش بچه هاشون بدگویی میکنن،با بچه هاشون در مورد طرف مقابل و خانوادش درددل میکنن، والدینش محدود کننده و کنترلگر هستن چه نسبت به بچه چه نسبت به هم،شکاک هستن، جلوی بچه به هم بی احترامی میکنن،دعوا میکنن،این آدم به احتمال زیاد در آینده در زندگی مشترک دچار مشکل میشه در حالی که پدر مادرش طلاق هم نگرفتن، حالا ممکنه یه زوج طلاق بگیرن و بچه در جریان تمام مسائلشون باشه و مرتب از بچه برای یارکشی و موارد دیگه استفاده کرده باشن خوب اون بچه آسیب دیده و نیازه که تحت نظر روانشناس تشکیل زندگی مشترک بده،ممکنم هست والدین در عین اینکه با هم مشکل و دعوا داشتن و .... بچه رو وارد ماجراهاشون نکرده باشن و وجهه ی همدیگه رو پیش بچه خراب نکرده باشن و این جدایی خللی در نقش پدری و مادریشون ایجاد نکرده باشه،این بچه به احتمال زیاد مشکلی برای شروع زندگی مشترک از این بابت نخواهد داشت