2777
2789
ن اصلا تکه مثه خودم. با مادرشم زندگی کرده خود ساختم هستش 

اینو بررسی کن که چقدر رفتارهای مردونه داره

چون خانم ها بخاطر احساساتشون محتاطانه زندگی میکنند

اجازه هر تجربه جدید و ریسکی به بچه هاشون نمیدن

نمیدونم چطور بگم، ببین مردی با رفتار و کردار و تفکرات احساسی و زنانه نباشه

کفه ی منطق و عقلانیتش سنگینتر باشه

اره دقیقاااا یه چیزی بگم؟ شما خانوادتون با این مسئله مشکل نداشت 

چرا خیلی حساسن.مامانم چندبار ک با نامزدم حرف زد کم کم اروم شد ولی بازم دلشون چرکینه ک این اصلا تقصیر نامزد من نیس گناه ک نداره.

من دارای خانواده ای بسیاااار حساسم😓

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینو بررسی کن که چقدر رفتارهای مردونه داره چون خانم ها بخاطر احساساتشون محتاطانه زندگی میکنند اجاز ...

ازاین لحاظ واقعا خیلی خوبه. حتی با مامانم صحبت کردند اولین بار خیلی مامانم از منطقی بودنش خوشش اومد 

ازاین لحاظ واقعا خیلی خوبه. حتی با مامانم صحبت کردند اولین بار خیلی مامانم از منطقی بودنش خوشش اومد& ...

دقیقا منم مث توام.خیییلی خوبه مرده پاکه خوشتیپه .حیف ک خانوادش اینجوری

تازه خواهرشم با شوهرش مشکل داره 

🤍💜 هر آنکه جانب اهل خدا نگه دارد     خدایش در همه حال از بلا نگه دارد     حدیث دوست نگویم مگر به حضرت دوست     که آشنا سخن آشنا نگه دارد  🤍💜                                                                                                                                                                                              در رابطه با داستانم: با قلم نه چندان خوبم آمیخته با ناااگفته های تلخ و گفته های آمیخته با احساسات و نیم‌چه خلاقیت داستان سرایی ام ‌🤍          داستان رو قریب به دو سال پیش نوشتم به دیدگاه مقاله یا رمان یا غیره ... بخوانید.  درس عبرت و نکات مفید رو در ذهن بسپارید و تمام!!!   پس خواهشمندممم دوست عزیز و مهربانم از احساس ترحم و دلسوزی و گرفتن شماره و آیدی و ایمیل و عکس من و پیام های ترحم آمیز خودداری کنید !!!  چون هدف از نوشتن گذشته ها،جلب توجه و ترحم نبوده و از اینکه این حس رو به من القا نمیکنید ممنونم 💜!!    بعضی از کسایی که داستانم رو میخونن میخوان بدونن الان چطورم ! من خوبم بدنیستم! شما چطورید؟☺️   
دقیقا منم مث توام.خیییلی خوبه مرده پاکه خوشتیپه .حیف ک خانوادش اینجوری تازه خواهرشم با شوهرش مشکل د ...

اخی عزیزم 😢بخدا جونمم براش میدم اهل کاره پاکه دنبال ناموس کسی نی ماشین داره خونم باباش پولداره گفته میدم توش زندگی کنید واقعا من مشکلی نمیبینم😢... ولی خانوادم حساسن خودمم تکم😢دعا کن برسیم بهم.

اخی عزیزم 😢بخدا جونمم براش میدم اهل کاره پاکه دنبال ناموس کسی نی ماشین داره خونم باباش پولداره گفته ...

ایشالله عزیزم.کار منم صددرصد نیست دعا کن هرچی خیره پیش بیاد😘

مشکلی نیس  طلاق والدین ربطی ب بچه نداره البته اگر اعتیاد نباشه بقیه رو خب تفاهم نداشتن  ...

عزیزم ربط داره مثلا شخصیت شکاک و بایپولار و اگر مادر و پدرشون باشند و عدم تفاهمشون سر این موضوع باشه احتمال اینکه فرزند با چنین شخصیت از طریق وراثت داشته باشه هست. اعتیادم خودتون مطرح کردید. 

من بچه ی طلاقم ۲۲ سالمه و از شیش سالگیم بچه ی طلاق هستم.الانم با اقا پسری دوستم و ایشون اصلا یکبار ه ...

درسته عزیزم رابطه دوستی با ازدواج کردنو زیر یه سقف رفتن فرق داره نیاز عمقی تری نیاز هسشو من شخصه اصلا برام مهم نیس ولی خانوادم حساس شدند اینم انشالله باید یجور درسش کنم.