2777
2789

هووووم😕

1400/1/1بلـــــه😕چیــه😕همینه که هست😕خلاصه که قانون جذبو😕 از این حرفا😒😐ماچ بـــه کلتون😐💋امید به بالا سری مامان1400🤲😕💋هـــــوم😕دیگ هیچی😐 هــــا راستی اهل گزارش زدن نیستم ولی تز روشن فکریو😕 و ادای باکلاسی😒و از این چیز شعرا ببینم گزارش🤫 بــــله😒باکالاسای😕 بافارهانگ😕 لاناتی😕هــــوم😕تیکه کلاممه اصن😐دنیام داداشم🤗مثلا عشق شوهرمم😕حرف سازنده و تو دل برو ببینم صلوات میفرستم برا فاعلش😕خلاصه که هیچی 😕بعدم برای عزیزانی که بعد استاد همه چیز دون ادعای دانایی در صدرو دارن باشه شما حرفایی که تا چند سال ایندم میخای بزنی درسته 😕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

😂😂😂😂دارم تمرین میکنم آبروم نبر هیس

آفرین تمرین کن 🤨😁😂😂😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
کسی هست تگ کنه برامن چراآبی نمیشه

چون اشتباه دارین تگ میکنین
@ رو بزنید ، بعد بدون فاصله
اولین حروف اسم کاربری که میخواین رو بنویسید مثلا @نی_

از بین اسم های پیشنهاد شده انتخاب کنید و در اخر اینتر رو بزنید

برای حذف تاپیک اصلا تگ نکنید ، ساعت حذف تاپیک 10:30 الی 12 و 14 الی 15 شنبه دوشنبه چهارشنبه یک لینک ارسال نمایید خصوصی و برای حذف تگ نکنید تنها اکانت رسمی نی نی یار در نی نی سایت 

دقیق بگو یه توضیحی ثواب داره

ببین علامت @رو بزن بعد اسم هر شخص مث همین نی نی یار رو بدون فاصله باید بنویسی. به جای اینکه فاصله بزاری خط فاصله بزار از اینا👈_

بعد جز گزینه ها میاد میزنی رو اون گزینه آبی میشه😁

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏