2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانوما میدونستین وقتی چشاتونو ببندین ولباتونو غنچه کنید، ناخودآگاه سوراخ دماغتون گشاد میشه ؟؟ . .. ... .. . .. ... .. . .. ... .. . .. ... .. . ووییی! الهیییییییی! لباشو نگا! چرا غنچه کردی دختره ی خنگول این تسبیح من کو بکوبم تو صورتت نمیدونی روزه ام میخوای بوس کنی زشته به خدا حالا خانوما به کنار! داداش تو چرا دیگه غنچه کردی ؟ از سبیلات خجالت بکش !!

گفتگوی دو دانشجو پسر : تو تاحالا دوست پسر داشتی؟ دختر : نه خوشم نمیاد... چطور پسر : معلومه روشن فکر نیستی دختر : چه ربطی داره؟ پسر: آخه الان این کار یه نیاز طبیعیه و هر دختر پسری حق دارن باهم دوست بشن... دختر : عجب ! که اینطور... این حرفا رو به خواهرت هم گفتی؟ پسر : دختر;پس دهنتو ببند...........
ی دخترعمو 5 ساله داریم عروسک خریده براش شناسنامه درست کرده تو قسمت اسم مادرم نام خودشو نوشته بش میگم ب امید خدا بابا ک دیگه نداره نه؟! با تحقیر زل زده تو چشام میگه مطمینی دانشجویی؟ بی بابا؟ پس من این توله سگو از کجا اوردم! از بهزیستی؟
یارو میره دکتر. می گه: آقای دکتر یه مدته وقتی می گوزم، نه صدا داره نه بو. مشکل چیه؟ دکتر می گه: بگوز ببینم. یارو می گوزه. دکتره میگه: یه قطره واسه گوش هات نوشتم. یه قرصم واسه بینیت...برو گمشو بیرون پدر سگ، در هم پشت سرت باز بذار!
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
مرده شب جمعه زنشو میکشه طرف خودش زنه میگه نه تو رو خدا فردا وقت دکتر زنان دارم حال ندارم .مرده ناراحت میشه پشتشو میکنه به زنه بعد چند دقیقه با خوشحالی برمیگرده میگه . . . . . . . . وقت دکتر زنان داری وقت دندونپزشکی که نداری