2777
2789
امسال بازیکن‌های ایتالیا و اسپانیا و انگلیس رو میارن برنامه ماه عسل با احسان علیخانی دور هم گریه کنن !
عشق آن نیست که به هم خیره شویم عشق آن است که هر دو به یک سو بنگریم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ﯾﻪ ﺭﻭﺍﯾﺖ ﻫﺲ ﮐﻪ ﻣﯿﮕﻪ : . . . .. .. .. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ... ﻣﯿﺒﯿﻨﻢ ﮐﻪ ﻣﻮﻣﻦ ﺷﺪﯾﺪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﺭﻭﺍﯾﺖ ﻣﯿﮕﺮﺩﯾﺪ ヅ ﺗﺎ ﺩﯾﺮﻭﺯ ﮐﻪ ﺩﻧﺒﺎﻝ ﭘﺴﺘﺎﯼ 18+ ﻭ ﺧﺎﮎ ﺑﺮ ﺳﺮﯼ ﺑﻮﺩﯾﻦ ... ﺣﺎﻻ ﺷﻤﺎ ﻫﯿﭻ ... ﺍﺧﻪ ﺑﻪ ﻣﻦ ﻣﯿﺎﺩ ﺭﻭﺍﯾﺖ ﺑﮕﻢ ؟؟؟

مورد داشتیم دختره یکساعت آرایش کرده و گرونترین لباسش رو پوشیده و یکساعت توی مهمونی عشوه میاد تا چهارتا پسر نگاهش کنن . . . . . . . . . . . . . ولی چشمای همه ی پسرای اون مهمونی به خانومی بود که آرایش نداشت و یک لباس معمولی پوشیده بود ... فقط سوتین نبسته بود قول بدید گزارش نمیزنید