سه خانم امریکایی انگلیسی و ایرانی تصمیم می گیرن لباس چرم جذاب بپوشند و عکس العمل شوهرانشان را ببینندشوهر امریکایی : وای عزیزم تو زن رویاهای منی. شوهر انگلیسی : خیلی خوشحالم از اینکه تورو دارم.شوهر ایرانی : شام چی داریم بَتمَن?
هر عضوی در بدن انسان وظیفه مشخصی دارد... وظیفه انگشت کوچک پا این است که با لبه دیوار، پایه مبل یا صندلی برخورد کند و اشک ما را در بیاورد تا سطح کره چشممان پاکیزه شود...
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
دیشب مدیر ساختمون اومده بود دمِ درِ خونه با بابام کار داشت!بابام رفت جلوی در،منم صدای آهنگو زیاد کرده بودم! یهو بابام داد زد: اون لامصبو خفه ش کن ببینم این چه گهی میخوره آخه من بابام مدیر هیچی دیگه الان در به در دنبال خونه میگردیم!!
یه جا نوشته بود: فندک یادگاری دوستم مرا سیگاری کرد...! . . . . . سوال من اینه: حالا اگه کتاب فیزیک بهت داده بود ناموسن فیزیکدان میشدی...؟ والا بخدا مردم دنبال بهانه میگردن...!
یه بار خواستم مثل بهروز وثوق مامانمو صدا بزنم.. یه دفه داد زدم ننه.... . . . . به همین برکت در کمال ناباورى گفت تو فرق سرت عنه. هیچى دیگه الان یه هفتس روزى چهار بار میرم حموم باز فکر میکنم موهام بوى عن میده
پیاز سیاه طرز تهیه : پیاز را آماده کرده خرد میکنیم و داخل ماهیتابه میریزیم، سپس به آن روغن اضافه کرده. شعله را روشن کرده،آن را بر روی شعله قرار داده و . . . میریم سراغ وایبر..