2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه مامانم. چی بگم بهش

267 بازدید | 22 پست

شوهرم با شوهرخواهرم یکمی سرسنگینن یه مشکل کوچیک پیش اومده بینشون. که یه جورایی تقصیر شوهرمنه. امشب همه خانواده خونه مامانم جمع میشن. منم خیلی وقته ندیدمشون به خاطر کرونا نمیشد همو ببینیم. خیلی دوست دارم برم. ولی شوهرم نمیاد. چی بهش بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودت تنها برو

فکرها سردرگمم کرده بده راهی نشان/تا بدانم در کجایم،در کجای این جهان .شعر از خودمه چطوره؟🙃🙃ماه را گم نکنی! بین چراغانی ها💗😍لطفا برا خوشبختی و عاقبت به خیری خودمو اونی که بهش علاقه دارم یه صلوات مهمونم کنین😘

قبول کرد خودت تنها برو

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
یه جور میگی بخاطر کورونا نمیشد انگار تموم شده همه واکسن زدیم 

تموم نشده ولی آدم باید با رعایت پروتکل به زندگیش ادامه بده من خودم سه ماهه توخونم هیچکسو ندیدم ولی باره دومه ک گرفتم الان دیه نمیشه کاری کرد

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋
میخوان برای شام برن. بد میشه اگه شوهرم نیاد. همه سراغشو میگیرن. میخوام شوهرمو راضی کنم. اما میدونم ا ...

هی بگو ن و ببین شوهر اون میاد براش مهم نیس ک بانو مشکل داره توچرا عقب می‌کشی توام بیااونجا خونه توام هس مردارا فقط بازبون میشه توراه اورد

میشه برای سالم اومدن نینیم یه صلوات مهمونم کنی🥰نمی‌دونم نینیم چیه الکی صورتی زدم سالم باشه هرچی میخواد باشه😋😋