2777
2789
عنوان

شوهرم نمیاد خونه مامانم. چی بگم بهش

| مشاهده متن کامل بحث + 267 بازدید | 22 پست
منم این مشکلو داشتم بخاطر شوهرم چندبار این دورهمیا ومهمونیا رو نرفتم بهش گفتم اگه ناراحت میشی نمیریم ...

البته اونموقعا که نمیرفتم یکم دیپرس بودم خودش میفهمید دوست داشتم الان خونه مامانم بودم 

ببین اگه ناراحت نمیشه تنها برو  ولی اگه راضی نیست یه بهانه بیار واسه مامانت اینا نرو

با من مشکلی نداره که برم یا نه. خودش نمیاد. این موضوع  هم که پیش اومده هم تقصیر خودشه . شوهرم اگه نیاد همه میگن چرا نیومده. فقط هم امشب نیست. فردا و پس فردا هم همه هستن. اون روزا چی بگم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

با من مشکلی نداره که برم یا نه. خودش نمیاد. این موضوع  هم که پیش اومده هم تقصیر خودشه . شوهرم ا ...

بگو شوهرم مریضه تب و بدن درده نمیاییم شماها نگیرین🤕

یا بگو بخاطر کرونا شوهرم میگه نریم 

ولی سعی کن راضیش کنی اگه راضی نشد اینارو بگو

ولی بنظرم هرچی اصرار کنی شاید بیشتر نازکنه بعدم که اومد وقتی برگشتین هی غر میزنه که چرا فلانی اینجور بود اونجور بود

البته هرادمی متفاوته شاید شوهرشما اینجوری نباشه ولی بیشتر مردا همینن

بگو شوهرم مریضه تب و بدن درده نمیاییم شماها نگیرین🤕 یا بگو بخاطر کرونا شوهرم میگه نریم  ولی ...

الان به شوهرم زنگ زدم گفتم منم نمیرم. گفت باشه😐 من دوست داشتم راضیش کنم بیاد. 

الان به شوهرم زنگ زدم گفتم منم نمیرم. گفت باشه😐 من دوست داشتم راضیش کنم بیاد. 

چی بگم خواهر 

ادم مجبوره دیگه منم این حس تورو چندین بار تجربه کردم

امیدوارم از خرشیطون بیاد پایین

ولی اینکه نری برا زندگیت بهتر چون میفهمه تو برای شوهرت ارزش قائلی حالا دفعه بعدی برو بگو دفعه پیش بخاطر تو نرفتم الان دلم تنگه اینا