2777
2789
اره دقیقا ، پدرهای ما توی یک لول دیگه از نظم و تعهد هستن ، حتی به شرکت بیمه هم وفادار بودنراستی اینم ...

سقف پوشش منظورت چیه؟

انلاین بیمه میکنی یا حضوری؟

برا بیمه سینا و سامان و دی کد تخفیف داده برا تمدید انلاین با کد دخفیف منظورم بود میشه 1و نیم تقریبا

اره دقیقا ، پدرهای ما توی یک لول دیگه از نظم و تعهد هستن ، حتی به شرکت بیمه هم وفادار بودنراستی اینم ...

ن برای پژو هست و اینکه منظورت از سقف چیه

سقف جانی رو میگی یا مالی

مالی برا هردو یکسانه

راستی سقف جانی هردو یکیه سامان و ایران؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از شما و ار ما نداره قوانین برا همه یکسانه چرا مقاومت میکنی خواهرمن😐😂😂

خانممم میگم ازما بیمه نامه هابنام صاحب ماشینن تاحالاندیدم بیمه نام بنام یکی دگه کارت ماشین بنام کس دیگری باشه کدوم مقاومت ؟؟

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

سقف پوشش منظورت چیه؟انلاین بیمه میکنی یا حضوری؟برا بیمه سینا و سامان و دی کد تخفیف داده برا تمدید ان ...

من حضوری میرم پیش بیمه گذاری که نزدیک خونمون دفتر داره

هم جوونه نیت میکنم کار و بارش رونق داشته باشه اونم دید که من پدرم و خواهرم رو ترغیب کردم بهش ، خیلی ازم سود نمیگیره

این کد تخفیف که شما می فرمایید همون حضوری هم بری بهتون تعلق میگیره

ولی خب بعضی ها ، گوش بریده هستن به مشتری نمیگن و ازش سود میگیرن تو جیب خودشون ، همین که شما آگاه و مطلع هستید عالیه ، شما تشریف ببری و حضوری بگی این کد تخفیف داره مستلزمه اعمال کنه

فراموش نکن تمام ادارات و ارگانها بخش حراست ، پشتیبانی و بازرس دارن اگر کوچکترین خلاف رو شعباتشون انجام بدن پروانه اون شعبه باطل میشه پس مطمعن باش حق رو به مشتری آگاه میدن

شابد خسارتت زیاد بود یا بیمه نامه به اسم صاحب ماشین بوده دیگه

من خسارت دیده بودم بنده خداهم بماخسارت زدبیمه وماشین بنام خودش بودن امابیمه گفت صاحب ماشین بایدباشه فردااعتراض نکنه به مبلغ خسارت

کامواصورتی هستم کاربریم تعلیقه

خانممم میگم ازما بیمه نامه هابنام صاحب ماشینن تاحالاندیدم بیمه نام بنام یکی دگه کارت ماشین بنام کس ...

مشخصه شما از قوانین هیچی نمیدونید و این به معنای دیدن نیست

کارت ماشین چ ربطی به بیمه نامه داره اخه دوساعت دارم تگضیح میدم واضح بتز نمیخوای بفهمی

اصلا میدونی کارت ماشین چیه بیمه نامه چیه؟

من برات میگم یاد بگیری

کارت ماشین و سند ماشین به اسم صاحب ماشینه

ولی بیمه نانه یه چیز جدا هست ربطی به کارت متشین نداره😐مقاومت میکنی در مقابل فهمیدن دیگه

من خسارت دیده بودم بنده خداهم بماخسارت زدبیمه وماشین بنام خودش بودن امابیمه گفت صاحب ماشین بایدباشه ...

همچین چیزی نیست احتنالا بیمه بهذاسم کسی دیگه بوده یا 1درصد شاید کارشناس لج بوده

ن برای پژو هست و اینکه منظورت از سقف چیه سقف جانی رو میگی یا مالیمالی برا هردو یکسانهراستی سقف جانی ...

چرخهایش بچرخه انشالله همیشه بی خطر و حادثه باشه برات

هردو هم جانی هم مالی

نه ممکنه سقف پوشش ها فرق داشته باشه

شما وقتی میگی ۲ت تفاوت داره پس باید چک کنید و تفاوت هارو ببینی ، توی توضیحاتشون نوشته میشه

برای بیمه بدنه مثلاً پوشش خط و خش ، دزدی ، آسیب جزیی و .... هم هست که میتونی کم یا اضافه کنی

این تفاوت قیمت رو آگاهانه و باتوجه به شرایط رانندگی یا خودت و خودروی خودت ، باید ببینی کدوم بهتره

یکی تصادف زیاد داره ، رانندگی مخاطره آمیز داره یا ماشینش خیلی گرونه یا ارزونه ولی پارکینگ نداره یا محیط زندگیش دزد و خلافکار زیاده و .... از این دست قبیل مسایل منظورمه

من خسارت دیده بودم بنده خداهم بماخسارت زدبیمه وماشین بنام خودش بودن امابیمه گفت صاحب ماشین بایدباشه ...

یبار دیگه خوندم گیامتو این اصلا بی ربطه تو داری میگی زیان دیده بودی بعد میگی به اون گفتن صاحب ماشین باید باشه😂اصلا همچین چیزی معنی نمیده

بعدم میگی بیمه و ماشین هم به اسم خودش بوده خب صاحب ماشین برا چی میخواسته خودش بوده دیگه

جریان یه چی دیگه بوده تو نفهمیدی احتمالا بیمه نامه تو به اسم خودت نبوده از تو خواستهذصاحب بیمه نامه بیاد

چرخهایش بچرخه انشالله همیشه بی خطر و حادثه باشه براتهردو هم جانی هم مالینه ممکنه سقف پوشش ها فرق داش ...

ممنونم

ببین تو حالت بدون کد دخفیف اختاتف قیمتش کمه در حد 400 تومن ولی کد دخفیف برا بیمه سامان و سینا و دی بیشتر اعتمال میشه و اینکه ینی ممکنه پوشش جانی بیمه ها فرق دارن؟؟؟چون از یجا پرسیدم گفت برابر

ببین اختلاف قیمتی ک گفتم با کد تخفیف هست رو ایران کمتر اعمال میشه رو بقیه شرکتا بیشتر و اینمه ادم.با احتیاطی هستم در کل

راستی برا قسمت اولش ممنونم همچنین برا شما