2777
2789
عنوان

عمل بینی آره یا نه

144 بازدید | 14 پست

سلام، من مقداری پول دارم و تنها پس اندازمه، وقت جراحی بینی دارم تا کمتر از یک ماه آینده، الان مردد شدم که انجامش بدم یا یکم قرض کنم بذارم روی پولم و یه لپتاپ بخرم، امکان کار کردن هم تا چند سال اینده ندارم که بگم آره میتونم پول مناسب جمع کنم، رشته‌ی خودم ربطی به کامپیوتر و سیستم نداره ولی علاقه‌ی خودم به یادگرفتن برنامه‌نویسی و نرم افزار زیاده، از طرفی هم بینیم نیاز به عمل داره و با جراحیش اعتماد به نفسم و چهرم خوب تغییر میکنه، میشه راهنماییم کنید؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا منم میخوام عمل کنم اما میترسم شدیددددد موندم چیکارکنم

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼

مهم اینه که دماغت به صورتت بیاد بسی افراد دیدم که تک تک قشنگی دارن ولی رو هم رفته خیلی معمولی هستن پس اگه میدونی به صورتت میاد بی خیال بشو چون الان دیگه عمل دماغ هم خز شده واونایی که صورتای طبیعی دارن تو بورسن

خاهشا اگه بینیت خیلیییییییییی مشکل عجیب غریب و بدی داره عمل کن اگه بینیت بخاطر یک برامدگی کوچیک که بهتم میاد میخای عمل کنی نکن خاهشاااا بخدا عملا ادمو از حالت طبیعی خارج میکنه و ادم زشت میشه بخدا...

نمیدونم چجوری گاهی حاضرن اینجوری زیر تیغ برن با اینکه زیبا هستن...

بعدشم الان دیگه عملی رو بورس نیس گلم نکنی بهتره 

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
مهم اینه که دماغت به صورتت بیاد بسی افراد دیدم که تک تک قشنگی دارن ولی رو هم رفته خیلی معمولی هستن پ ...

👌👍🏼👍🏼👍🏼👍🏼

بچه ها لــــــــــطفا واســــــه سلامـــــــتی عــــــشقم دعــــــــا کنین.ازتون التماس میکن. حداقل به نیتش یه صلوات بفرستین...ازتون ممنونم خدا به همتون ارامش بده.                        خــــــــدا جونمالتماس میکنـــــــم همیــــشه مواظـــــب عشـــــــقم باش.اون خیلــــــــی ادم خوب و مهربونی خودت که میدونی.به خاطر دل پاکشـــــــم که شده همیشه پشتش باش وادمای سالم و درستیو مسیر زندگیش قرار بـده. امین یارب العالمین.خداجونم ممنونم که عشقم سالم و سرحال رو زمین هستش و نفس میکــــــشه.هرجــــــا هست امیدوارم همــــــــــیشه خوش باشه.😍😍😍😍😘😘😘😘 دوست دارم بــهــــتریـنــــم...من امتحان زبان انگلیستونو با هزینه کم میدم...هرچقد در توانتونه میتونین پرداخت کنین ..اگه خواستین بیاین پی وی با هم هماهنگ بشیم...
من از خودش نمیترسم از اینکه هرروز قیمتها داره بالاتر میره میترسم که دیگه نتونم

نه من هم انحراف دارم هم پلیپ حتمااا باید عمل کنم اما9ساله نتونستم با ترسش کنار بیام😔

دوستان عزیز هرکسی رو لایک میکنم برای حاجتش یک صلوات خاصه حضرت زهرا(س) میفرستم🌻میشه واسه رسیدنم به آرامش صلوات بفرستی دوست گلم🙏اللهم عجل لولیک الفرج🌼
خاهشا اگه بینیت خیلیییییییییی مشکل عجیب غریب و بدی داره عمل کن اگه بینیت بخاطر یک برامدگی کوچیک که ب ...

نه دماغم بهم نمیاد عزیزم،با ادیت و تصویر بعد از عملی که بهم نشون داد صورتم بهتر میشه، دماغم افتادگی و قوز رو همزمان داره و خودم هم هر عکسی میگیرم با فتوشاپ و برنامه دست میبرم به اندازش، اتفاقا باهاش اعتماد به نفس دارم ولی زیبا نیست

نه دماغم بهم نمیاد عزیزم،با ادیت و تصویر بعد از عملی که بهم نشون داد صورتم بهتر میشه، دماغم افتادگی ...

امیدوارم بهترین تصمیمو گرفته باشی گلم.