2777
2789

من یک سال یکی از بهترین و زبان زد مدارس نمونه دولتی منطقمون بودم ولی از مدرسش خوشم نیومد و استرس زیادی به من وارد میشد و پزشکم ب من گفت که از اون مدرسه برم چون استرس زیادی ب من میده و استرس واسه بیماریم خوب نیست و بخاطر مشکل پزشکی خلاصه از اون مدرسه پروندمو امروز گرفتم ولی یه مدرسه نمونه دیگه تو منطقمون هست که کمتر به دانش آموزان استرس میده و اون جو رقابتی کمتره ولی با این حال مدرسه خوبیه و من ترازم به این مدرسه هم خورده بود اون سالی که آزمون ورودی دادم ولی چون اولویت اولم نزده بودمش بررسی نکردن الان بنظرتون من برای سال دوم دبیرستانم میتونم برم اونجا؟در ضمن اخراج نشدم مجبور شدم بخاطر بیماریم انصراف بدم ولی اونجا همه میگن ب دانش آموزاش استرس نمیده و جو رقابتی و خشکیش کمتره

فردا صبح مامانم زنگ میزنه ولی صبر ندارمم میخوام بدونم شدنیه و چون نمونه دولتی بودم ی نمونه دیگه قبولم میکنن یا نه وگرنه باید برم دولتی😭

نه قبول نمیکنه عزیزم چون ظرفیت تکمیل باید میان پایه میرادی

میان پایه الان نیست که

اخه میگم ممکنه یکی دونفر از بچه های اون مدرسه مثل من انصراف داده باشن جا باشه برای من

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میان پایه الان نیست کهاخه میگم ممکنه یکی دونفر از بچه های اون مدرسه مثل من انصراف داده باشن جا باشه ...

من دهم تجربی بودم 

یازدهم اومدم برم ریاضی هم گفتن اصلا جا ب جایی امکان پذیر نیس 

و بچه هایی ک رفتن بیرون ، بچه های دیگ میان پایه دادن و اومدن جاشون

شما برو پرس و جو کن یا برو اداره ایشالله قبول کنن