2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادر شوهرم هیچکی از اعتنا نمیکنه نمدونم چشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من یه بار خونه مادر شوهرم بودم جاریم اومد با خواهر شوهرم هی رفتن تو اشپزخونه حرف میزدن ...منم به ماد ...

والا خب شاید یه چیزی بوده ک شما نباید میشنیدید... ول کنید بحثای الکی

عزت و ذلت هر کسی دست خودشه

عزیزم،منم تو عقد که بودم دو سال میرفتم خونشون و هربار بدتر ازینا رفتار میکردن انگار وجود ندارم،،،اگه اولین باره زیاد جدی نگیر شاید مشکلی پیش اومده

📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست

بلندشو چای دم کن ببر براشون.ناهارم بگو من دست میکنم.درست میشن.الان تو برو پیششون مگ چی میشه😊😊😊

لایک نکنید توروخدا.اگ نظری دارید ریپلای .مادر شدن لذتیه ک به از دست دادن اندام و پوست و همه چی 
به نطرت به شوهرم بگم؟

نه بابا ول کن

مردا همیشه طرف خانوادشونو میگیرن حتی اگه بدونن مقصر اونا هستن خیلیاشونم میدوننا ولی بروی خودشون نمیارن

تو دنیا فقط یکی هست که واسه من نفس میکشه اونم دماغمه😐تموم شد و رفت

من هیچوقت بدون وشوهرم نمیام اونم بدون من نمیاد امروز اومده سرکاری که نزدیک خونه مامانشه گفت تا من بیام خونه برگردیم بیایم اینجا دیر میشه تو برو خونه مامانم منم از سرکارم میام اونجا ....منم دیدم اذیت میشه برگرده حرفو زمین ننداختم...از این موردای که تنها بیا خیلی به ندرت اتفاق میوفته 

حالا اگه اینا برن خونه عروس پنج دقه چاییشون دیر بشه قیامت میکنن چه برسه به اینکه بی محلی بهشون بشه  😈

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 
ببخشید از من نپرسیدی نظر میدما⁦🤦🏻‍♀️⁩ ولی ب نظرم ب شوهرت بگو ولی غر نزن سرش مثلا با ناراحتی بگو غ ...

نظر خودمم اینه همیشه اینجور موارد بهش میگم میدونم تو تقصیری نداریا فقط میگم که بدونی بعد حرفمو میزنم

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم
والا خب شاید یه چیزی بوده ک شما نباید میشنیدید... ول کنید بحثای الکی

نه بابا بلند بلند میخندیدن  مادر شوهرم من صدا کرد برم پیششون تا رفتم ساکت موندن ....بعد رفتن حیاط  چند ساعت همین جور میکردن مادر شوهرم خودشم بدش اومد از کارشون   فهمید هی با لحن بد بهشون گف بس دیگه   وقتی خاستم بیام خجالت زده بود دلم براش سوخت خیلی ماهههههه مادر شوهرم