الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم،منم تو عقد که بودم دو سال میرفتم خونشون و هربار بدتر ازینا رفتار میکردن انگار وجود ندارم،،،اگه اولین باره زیاد جدی نگیر شاید مشکلی پیش اومده
📌وقتی به داشتن اعتماد بنفس عادت نداشته باشی اعتماد بنفس بنظرت نوعی مغرور بودنه📌وقتی همیشه منفعل بودی قاطع بودن مثل خشونت به نظرت میاد📌وقتی عادت نکردی نیازهات فراهم بشه اولویت دادن به خودت برات مثل خودخواهیه📌اینو گفتم که بدونی دایره ی امن تو همیشه معیار خوبی برای رفتارت نیست
من هیچوقت بدون وشوهرم نمیام اونم بدون من نمیاد امروز اومده سرکاری که نزدیک خونه مامانشه گفت تا من بیام خونه برگردیم بیایم اینجا دیر میشه تو برو خونه مامانم منم از سرکارم میام اونجا ....منم دیدم اذیت میشه برگرده حرفو زمین ننداختم...از این موردای که تنها بیا خیلی به ندرت اتفاق میوفته
حالا اگه اینا برن خونه عروس پنج دقه چاییشون دیر بشه قیامت میکنن چه برسه به اینکه بی محلی بهشون بشه 😈
ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این میارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیمهای ما به کسی آسیبی نمیزند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگیها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفتهاند