2777
2789
عنوان

اومدم خونه مادر شوهرم هیچکی از اعتنا نمیکنه نمدونم چشونه

| مشاهده متن کامل بحث + 981 بازدید | 57 پست
نظر خودمم اینه همیشه اینجور موارد بهش میگم میدونم تو تقصیری نداریا فقط میگم که بدونی بعد حرفمو میزنم

آره بهترین کار اینجوری هم باخبر میشه خانوادش چه رفتاری دارن هم بیگناه سرزنش نمیشه

اگه حرفی سخنی 
آره بهترین کار اینجوری هم باخبر میشه خانوادش چه رفتاری دارن هم بیگناه سرزنش نمیشه

من اوایل غر میزدم اعصابشو خورد میکردم اخرسر هم بحثمون میشد ولی الان دیگه بحثمون نمیشه

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه بابا بلند بلند میخندیدن  مادر شوهرم من صدا کرد برم پیششون تا رفتم ساکت موندن ....بعد رفتن حی ...

چه مادرشوهر خوبی❤️

(گدا ترین عضو نینی سایت.) کاربر(جولییت) و(منوباش) قدیمم😅☹️👏.      پولدارم نیستم ای بابا
مادر شوهرت مگه بچه است که شما چیز گرون بخری قهر کنه

آخه سابقه دارن....یه بار همون سال اول زندگی مون شوهرم یه ماشین ظرفشویی ۱۲نفره خرید همشون داشتن دق میکردن

آخه سابقه دارن....یه بار همون سال اول زندگی مون شوهرم یه ماشین ظرفشویی ۱۲نفره خرید همشون داشتن دق می ...

منم از اینا دارم النگو خریده بودم هیچ کس نگفت مبارکه یهو رفتم اشپزخونه دیدم خواهرشوهرم داره به مامانش میگه که من النگو خریدم 

چندوقت پیش که فروختم جفتشونم گفتن مبارکه 🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐🤐حالا فکرشو بکن خریدنی نگفته بودن مبارکه وقتی فروختم گفتن

الان مادرشوهرم اومده کنارم نشسته داره باهام حرف میزنه هی گوشیم نگاه میکنه ببینه چیکار میکنم...هرچند ...

بگو مامان جان انگار مزاحمم راحت نیستید من برم خونمون شماهم راحت باشید

بلندشو چای دم کن ببر براشون.ناهارم بگو من دست میکنم.درست میشن.الان تو برو پیششون مگ چی میشه😊😊😊

فک کردی اونا دست پخت منو قبول میکنن....تازه یه تیکه ام میندازن ول کن بابا خودش درست کنه 

بدون شوهرت چرا رفتی

آخه امروز شوهرم اومده سریه کاری که نزدیک خونه مادرشه بهم گفت دیر میشه تا من بیام دنبالت برگردیم اینجا تو برو منم از سرکارم میام اونجا دیدم اذیت میشه این همه راه بیاد حرفشو زمین ننداختم ...اومدم...من وشوهرم بدون هم جایی نمیریم حتی خونه مامان مون یعنی خیلی به ندرت اتفاق میوفته مثل همین مورد

آخه امروز شوهرم اومده سریه کاری که نزدیک خونه مادرشه بهم گفت دیر میشه تا من بیام دنبالت برگردیم اینج ...

باشه عزیزم 

الانم ناراحت نباش ... برو ی جور خودتو سرگرم کن

انسانیتی نیست وقتی کار انسانها کشتن بچه هاست