2777
2789
عنوان

راهکارخوب

18 بازدید | 0 پست

البته همه جوره میشه به این جواب نگاه کرد و نظر داد. هرکی طرز فکری داره اما من جواب خودمو میگم هر زمان تصمیم گرفتی ازدواج کنی قبلش خود ارضائی بکن من قول صددرصد مییدم مو لادرزش نمیره اگه  فکرت عوض نشد و بعدش به خودت نگفتی با این گرونی و کار خوب نداشتن خوب شد زن تاحالا نگرفتم. البته نمیشه تااخر عمرت زن نگیری منتها زود زن گرفتن یکی بود خرج عروسیشو قرض کرده بود از اولش مشخصه زندگی  اونا به کجا ختم میشه. زن گرفتن عین لباس خریدن نیست که عوض کنی بقول یکی از بزرگان میگف انگار بخای بازار بری پول جیبت نباشه اصلا چرا میری تماشاچی یا بیکاری سرت گرم شه. الان کسی تو زندگیش هدف نداشته باشه صبح از رختخابش بیرون نیاد. لااقل بیرون نمیره خرجش کمتره. صادقانه غیر اینه غیر این بگی  بخدا دروع گفتی

من 10سال بیشتره اززنم طلاق گرفتم دوسال اروپابودم اصلا بفکر ازدواج مجدد نبودم الان چون خاهرندارم پدرمم خدا بیامرز فوت کرده بامادرمم احساس تنهائی میکنم و میخام ازدواج مجدد کنم از دوستان میخام تجربشونو دراختیارم بذارن نمیخام این بارم شکست بخورم گیشا خونه دارم ومغازه دارم. 38سالمه ممنون وتشکر. کیس خوب باشه یه سوال دیگه دختر خوبه یاخانم مطلقه خداشاهده صادقانه هرچی گفتم حقیقته نیازی نیست بخام دروغ و حرف بیخود بزنم. عین حقیقته زندگیمو گفتم