2777
2789

نمدونم چشونه الان همشون رفتن پایین توی پله ها نشستن درصورتی مادرشوهرم خودش زنگ زده گفت بیاین ناهار....شوهرمم سرکاره بعداز ظهر میاد اینجا به نظرتون منم مثل خودشون بی اعتنایی کنم.... فک میکنم چون چندروز پیشا شوهرم یه وسیله گرون واسه خونه ام خرید اینا لجشون گرفته

ولش کن خودتو سرگرم کن

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

استارتر سلام و با آرزوی برآورده شدن همه حاجت ها و آرزوهات 😍🙏📿🌸🌸🌸

.

دوستان تا ۱۴ روز سفره صلوات گذاشتیم هرروز برای یکی از چهارده معصوم به نیت حاجت روایی 🙏

سفره صلوات امروز برای آقا امام رضا هست 😍🍬

بیاین شرکت کنین 📿🌸🌸🌸

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5056974/سفره-صلوات-هدیه-به-آقا-امام-رضا-ع?page=1

الهی نگاهی // لطفا یک صلوات برای آمرزش روح مادر و پدرم بفرستید. کامنت بگذارید منم صلوات بفرستم. 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هیچ وقت بدون شوهرت نرو 

ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم! بگذار بگویند غیرمنطقی هستیم یا ضد اجتماعی هستیم، اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم. تا زمانی که رفتار ما و تصمیم‌های ما به کسی آسیبی نمی‌زند، ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم. چقدر زندگی‌ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاش‌های بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته‌اند 

بچها لطفا واسه دوتا تاپیک اخرم گزارش بزنید

واستون صلوات میفرستم💕💕💕

دل من تنگ بلوریست که یک ماهی قرمز دارد🐟یک تلنگر که به این تنگ بلورین بخورد،میشکند⚡آبش از پنجره چشمانم میریزد🌧💧ماهی سینه ی من میمیرد🐟🧡

منم چندروز پیش رفته بودم خونه مادرشوهرم 

یه مشما لوبیا سبز دادن پاک کنم بعد دیدم مادرشوهرو خواهرشوهرم رفتن تو اتاق دوتایی دارن اروم اروم باهم حرف میزنن 

من بهم بر میخوره

تو تاپیکای لاغری تگم کنید شاید تونستم دوستانمو کمک کنم