2821
2789
عنوان

دادن پول جهیزیه به داماد؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1256 بازدید | 64 پست
نه عزیزم خودت هرچی باید بخری بخر.پول بدی ب داماد کسی نمیگه تو پول دادی اخرش به اسم اون تموم میشه و م ...

خودش ک میگه پولم نمیخاد بدی ولی پدر مادرم میگن خدایی نکرده بعدا خواهر و مادرش حرف در نیارن...اونجوری نیستنا ولی خب ما هم باید وظیفمونو انجام بدیم زشته

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وسایل برقی همش واجب نیست! چقدرمیخوای هزینه کنی برای وسایل کوچیک؟

ببین بابام میگه نهایتا ۲۰۰ تومن میتونم بدم و در حالت عادی برای خونه معمولی مبلغ خوبیه.درسته؟ میگم مثلا این ۲۰۰رو بده بدم بهش؟؟

من همه وسایلو نمیتونم بخرم زیاد پول میخاد خونه بزرگه از کجا بیارم

تو هر چقدر بوجتون میگیره و میتونین بخرین بخر زیاد فشار نیار ب خانوادت پولم داناد نده اسم اون میشه 

منم کلا ۱۰۰ ملیون جهازیم شد ولی کلا خیلی چیزا نخریدم مثل میز غذاخوری

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 
ببین بابام میگه نهایتا ۲۰۰ تومن میتونم بدم و در حالت عادی برای خونه معمولی مبلغ خوبیه.درسته؟ میگم مث ...

من فکر کردم ۲۰ تومن میخوای بخری😐

نه بابا اون ۲۰۰ تومن رو بده وسایل کوچیک بخر

مبل و میز غذاخوری و سرویس خواب و.. هم بخر

تو هر چقدر بوجتون میگیره و میتونین بخرین بخر زیاد فشار نیار ب خانوادت پولم داناد نده اسم اون میشه&nb ...

من احمق اخه دومین باره جهیزیه میخرم قبلیا موندن خونه شوهر کثافت قبلیم😔 بیچاره بابام

من فکر کردم ۲۰ تومن میخوای بخری😐 نه بابا اون ۲۰۰ تومن رو بده وسایل کوچیک بخر مبل و میز غذاخوری و ...

نمیشه بابا نهایت همون کوچیکای آشپزخونه رو بخرم مبل و میز زیاد میشه چندتا ست میخاد با یکی دو دست ک نمیشه😥

من فکر کردم ۲۰ تومن میخوای بخری😐 نه بابا اون ۲۰۰ تومن رو بده وسایل کوچیک بخر مبل و میز غذاخوری و ...

دومین بارمم هست که میخرم وسایل قبلیم موند خونه شوهرم ک جدا شدم...بخاطر هزینه ش برای خانوادم میگم وگرنه نمیشد ک بیارم ببرم خونه جدید😖

نمیشه بابا نهایت همون کوچیکای آشپزخونه رو بخرم مبل و میز زیاد میشه چندتا ست میخاد با یکی دو دست ک نم ...

با ۲۰۰ میشه خرید! یه چیز سبک بردار تا ۶۰ تومن ، چیزایی که توی دیدن رو بخری بهتره تا گوشکوب و کفگیر ملاقه ای که توی کابینتن کسی نمیبینشون

من احمق اخه دومین باره جهیزیه میخرم قبلیا موندن خونه شوهر کثافت قبلیم😔 بیچاره بابام

اها چرا نگرفتی پس قبلیارو 

اگه الان شوهرت خونه داره وسایل زیاد چیز نگیر اونای ک ب چشم میاد 

مادر ارتام نشدم مادر دخترم شدم که تا وقتی دنیا امد دیدم دختره 😄😄واسه همین مامان ارتام نوشتم 
خب شوهرت راست گفته صبرکن تا خونه تکمیل بشه ببینید چی بخرید بهتره.بعدم زیاد شلوغش نکنید خونه که زیادی ...

اوم در نهایت باید صبر کنم ولی خونه حدود ۱۸۰۰متر میگه میشه خلوتشم باز یکی دو میلیارد وسیله میخاد بقول خودش .پر کردنش سخته هزارتا چیز میخاد انقدر کلافه م خابم نمیبره شبا😖

اها چرا نگرفتی پس قبلیارو  اگه الان شوهرت خونه داره وسایل زیاد چیز نگیر اونای ک ب چشم میاد& ...

نداد.میگرفتمم نمیشد ببرم زشته ک😥 من فکر کنم نهایت بتونم مثلا تی وی و یخچالا رو بخرم کلا ۳ ۴ تیکه