2821
2789
عنوان

بابام آبرومونو برد😭😐

278 بازدید | 20 پست

من ومامانم خونه نبودیم مهمون اومده واسمون بعد طرفم پسره رفیق خودش بوده ۲۷...۲۸ سالشه اومده جلوش نوشیدنی گذاشته با لیوان یبار مصرف😐حالا این هیچی خیارم گذاشته تو بشقاب با نمک😐😐😐واییییی دارم سکته میکنم😭مامانم بهش میگ خب چرا میوهههه نزاااشتی جلووووش میخنده میگه خوبه بابا شماها سخت میگیرین تازه اون نوشیدنی هم نخورد خیار برداشت خورد دوس داشت😭🥸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وای🤣🤣🤣🤣🤣

امشب همه از باباهاشون ناراحتن

پروف خودمم 🦋فمینیست ⚖️ اگه بعد بحث یا دعوا توی تاپیک هاتون شرکت کردم یا ریپلای زدم به این معنی نیست که عاشقتون شدم یا از رفتارم پشیمونم فقط اسم کاربری هاتون یادم نمیمونه

زیادبزرگش نکن براخودت اصولااقایون ب این چیرافکرنمیکنن بعدم شماخونه نبودین احتنالامیگه که اینم مثل خودش چون اقابوده بلدنبوده پذیرایی کنه

تمام حواسم هست کسی رانرنجانم چون من مسافرخاکم شمارانمیدانم🫠♡

نه بابا ابروتون نرفته بر مردا مهم نیس همو درک میکنن😂🤣

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز