2821
2789
عنوان

دادن پول جهیزیه به داماد؟؟

1256 بازدید | 64 پست

به نظرتون خودم یه قسمت کمی از جهیزیم رو بخرم بهتره یا پولشو بدم به داماد که بذاره رو پول خودش و وسایلو کامل بگیره؟ اگه آره ، چقدر باید بدم هزینه یه جهیزیه خوب و آبرومند؟ اگه بخام خودم وسایل بخرم چیارو بخرم اصلا موندم گیج شدم😥

روم سیاه☻ درخواست دوستی پذیرفته نمی شود.حتی شما دوست عزیز!!🙄🙄

چرا با هم نمیرید خرید؟

به کوری کلاس های عرفان حلقه میگم : بسم الله الرحمن الرحیم                               این چه عرفانی هست که محمدعلی طاهری که بنیانگذار فرقه هست نفهمیده دارن ازش فیلم میگیرن؟😆😆😆😆اصولا اونایی که به درجات بالای عرفان می رسن دیده بصیرت پیدا می کنن و از اطرافشون آگاه میشن.این کلیپ رو هم ببینید در مورد همین گروه شیطان پرستی هست:              https://www.aparat.com/v/aLKx2

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نه عزیزم خودت هرچی باید بخری بخر.پول بدی ب داماد کسی نمیگه تو پول دادی اخرش به اسم اون تموم میشه و م ...

اخه مشکلم اینجاست خودم که همه وسایلو نمیتونم بخرم خونه خیلی بزرگه شاید ده برابر پولی که من باید بذارم هزینه ببره موندم چیکار کنم. مثلا یکی دو تیکه گروناشو بخرم بقیشو خودش بخره؟

باهم برید خرید که وسایل به سلیقه خودت انتخاب بشه.پول دادن کار جالبی نیس

با هم که باید بریم برای انتخاب الان مشکلم یه چیز دیگست گفتم🤦‍♀️

عه چرا پول میدین ک خودت بخر اونای که برعهده داماده اونارو هن داماد بخره😑

من همه وسایلو نمیتونم بخرم زیاد پول میخاد خونه بزرگه از کجا بیارم

اخه مشکلم اینجاست خودم که همه وسایلو نمیتونم بخرم خونه خیلی بزرگه شاید ده برابر پولی که من باید بذار ...

با خانوادت مشورت کنی با توجه با اداب و رسومتون بهتره.اینجا ی وقت یچیزمیگند ولی با رسم و رسومات شما نمیخونه

ما رسم داریم چ خونه ۵۰ مترباشه چه۱۵۰۰متردختر باید کل جهاز رو بده

اگه بدی دوماد وسیله ی بزرگ بخره پس کوچیکارو چکار میکنی

گیج شدم اصن.نمیددنم کوچیکارو بخرم ....خیلی کوچیکارو شاید بتونم بخرم فقط😥

با خانوادت مشورت کنی با توجه با اداب و رسومتون بهتره.اینجا ی وقت یچیزمیگند ولی با رسم و رسومات شما ن ...

میدونم ماهم رسم داریم ولی خب فک کن یه میلیارد وسیله بخاد از کجا بیارم نمیشه که😥 خودش میگه اصلا نمیخاد نه پول بدی نه وسیله بخری همشو خودم میخرم باهم میریم خرید بعد تکمیل خونه. اخه خونه هنوز چند ماه وقت میبره ساخته بشه...میگه با توجه به طراحی و دکوراسیونش تکمیل بشع بعد خرید..

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز