2777
2789
عنوان

یکماهه قهریم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 144 پست
خیلی وقته اینطوریه . همه اینارو میخوره ولی بی فایدس . اصلا قبول نداره سرده . ۴ ماه یکبار هم سمت من ن ...

چند سالشه؟

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به همین راحتی؟ چقدر راحت از جدایی و طلاق میگید ، راه دادگاه و مهر و حضانت رو شما میخواید برید؟ 

شما ببببخشششش من باایشون حرف میزنم ،،

یکماه قهرو شما حاضری تحمل کنی ؟؟؟اصلا ینی چی بی توجهی یه مرد تو کنار میای لابد 

شما ببببخشششش من باایشون حرف میزنم ،، یکماه قهرو شما حاضری تحمل کنی ؟؟؟اصلا ینی چی بی توجهی یه مرد ...

نه معلومه تحمل نمیکنم ، ولی یهو اینکه بگه بیا جدا بشیم هم  پیشنهاد خوبی نیست گلم

سلام😊 
بشینید باهم حرف بزنید گلم ، باقهر چی درست میشه آخه . این حرفها که غرورمون میشکنه و اینها همش حرفهای ...

همیشه من شروع میکنم حرف زدن . این آخری داشتم باهاش حرف میزدم پشتش رو بهم کرد گفت میخام بخوابم . باز برم حرف بزنم ؟😪

همیشه من شروع میکنم حرف زدن . این آخری داشتم باهاش حرف میزدم پشتش رو بهم کرد گفت میخام بخوابم . باز ...

اره گلم ، طلاق که میگید نمیگیرید . حرف بزنید هزار بااااار  ، چه عیبی داره؟ اگر میخواید زندگیتون درست بشه راهش صحبت کردن هست نه قهر. اگر خودتون نمیتونید از مشاور کمک بگیرید

سلام😊 
اره گلم ، طلاق که میگید نمیگیرید . حرف بزنید هزار بااااار  ، چه عیبی داره؟ اگر میخواید زندگیتون ...

به نظرت چجوری باهاش حرف بزنم ؟؟ زنگ بزنم بگم زودتر بیاد خونه؟؟ چی بگم ک تحقیر نشم؟

اون۴۳ من ۳۴

میدونی دوستم آقایون بین سن ۴۰ تا ۴۵ سال یه دوره ای رو می گذرانن که خیلی حساس و منزوی میشن برای بعضی ها چند روز و برای بعضی ها چند سال طول میکشه ممکنه دچار این بحران باشن.مردا فکر میکنن اگر رابطه جنسی خوبی داشته باشن ابهت بیشتری دارند اما حالا که نمیتونه رابطه خوبی داشته باشه باعث منزوی تر شدن و سردتر شدنش میشه پس باید اول بفهمه شما دوستش هستید نه کسی که دائم ضعف هاشو به رخش میکشه

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

میدونی دوستم آقایون بین سن ۴۰ تا ۴۵ سال یه دوره ای رو می گذرانن که خیلی حساس و منزوی میشن برای بعضی ...

ریکشن صبحگاهی رو داره؟

میدونی دوستم آقایون بین سن ۴۰ تا ۴۵ سال یه دوره ای رو می گذرانن که خیلی حساس و منزوی میشن برای بعضی ...

عزیزم هر کاری کردم بخدا . دوستاته گفتم . با گریه گفتم . تو نامه گفتم . .. اصلا دیگه اعتماد ب نفس ندارم .خسته شدم. زنانگی برام نمونده. خیلی ناراحتم