من و شوهرم بخاطر بی عاطفه بودن و سرد بودن شوهرم بعد اینکه دو روز کارم شده بود گریه و اهمیتی براش نداشت بحث کردیم و من باهاش قهر کردم . الان یکماه گذشته ک حتی یک کلمه هم حرف باهم نزدیم ولی عین خیالش نیست . انگار بود و نبود من فرقی براش نداره .چیکار کنم ؟ خسته شدم بخدا.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
همیشه من شروع میکنم حرف زدن . این آخری داشتم باهاش حرف میزدم پشتش رو بهم کرد گفت میخام بخوابم . باز ...
اره گلم ، طلاق که میگید نمیگیرید . حرف بزنید هزار بااااار ، چه عیبی داره؟ اگر میخواید زندگیتون درست بشه راهش صحبت کردن هست نه قهر. اگر خودتون نمیتونید از مشاور کمک بگیرید
میدونی دوستم آقایون بین سن ۴۰ تا ۴۵ سال یه دوره ای رو می گذرانن که خیلی حساس و منزوی میشن برای بعضی ها چند روز و برای بعضی ها چند سال طول میکشه ممکنه دچار این بحران باشن.مردا فکر میکنن اگر رابطه جنسی خوبی داشته باشن ابهت بیشتری دارند اما حالا که نمیتونه رابطه خوبی داشته باشه باعث منزوی تر شدن و سردتر شدنش میشه پس باید اول بفهمه شما دوستش هستید نه کسی که دائم ضعف هاشو به رخش میکشه
از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را میدهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن