2777
2789
عنوان

یکماهه قهریم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3345 بازدید | 144 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باهم زندگی میکنین؟ خیلی سخته که اینطوری. شاید چون همیشه شما پیشقدم میشدی برای آشتی ، نمیاد جلو. بنظ ...

بله . باهمیم. همیشه من کوتاه میام ایندفعه گفتم بذار اون بیاد که یکماه شده . خیلی لجباز و بی احساسه . 

فداتشم عشقم بخند بخند 😆😆😆اره چند روزه فهمیدیم 

خدانکنه 😍😍😍

🤣🤣🤣خنده ام ب میلاد میاد که میگفت نه نمیخوام و...

تیکر یک سالگی پسری😍خدایا شکرت🧿گل پسرم 1400/11/29 بدنیا اومد💕من اگه برای مامان و بابام دختر خوبی نبودم اگه برای برادرام خواهر خوبی نبودم اگه برای همسرم زنِ خوبی نبودم ؛؛؛  میخوام برای تو عشقِ مامان،همه کسِ مامان، نفسِ مامان،گل پسرِ مامان مادر خوبی باشم /هاکانم😍 / خدایا خودت کمکم کن این آخرین شانس منه/میشه لطفا دعا کنین نی نی مون رو صحیح و سالم بغلم بگیریم❤😘
عزیزم مشکل اصلی من باهاش سردمزاج بودنشه خیلی ازین کارا کردم فقط سرخورده شدم چون حسی نداره مث کوه یخه

برای کاهش سرد مزاجی غذاهایی درست کن که عطر بهتری دارن سعی کن توی غذاهای از فلفل بیشتر استفاده کنی.شیره انگور و خرما عسل تخم مرغ و مرکبات برای میل جنسی خوب هستن گل محمدی و دارچین بریز تو چای بده بهش.بعد دنبال دلیل سرد مزاجی باش اگه تازه اینجوری شده شاید نیاز داره یکم با خودش خلوت کنه مرد ها وقتی نیاز به تنهایی دارند میل جنسی کمتری دارند.اما اگه خیلی وقته اینجوریه مطمئن باش خودش هم از سردی خودش ناراحته

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

بگه  تو ک نمیخوای با کسی زندگی کنی ک نمیخوادت  همون بهتر ک بره ، یکماه قهر ینی چی ؟؟!

به همین راحتی؟ چقدر راحت از جدایی و طلاق میگید ، راه دادگاه و مهر و حضانت رو شما میخواید برید؟ 

سلام😊 
اگر میتونی طلاق عاطفی بگیری و ادم حسابش نکنی بمون اگرنه برو لااقل نباشه اینقدر زجر نمیکشی

مثلا تو این یکماهه خاستم آدم حسابش نکنم و بمونم ولی واقعا یه وقتایی کم میارم .میبرم . میخام برم فقط ب دخترم فکر میکنم باز میمونم خیلی تحت فشارم

مشاوره رفتی؟

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
برای کاهش سرد مزاجی غذاهایی درست کن که عطر بهتری دارن سعی کن توی غذاهای از فلفل بیشتر استفاده کنی.شی ...

خیلی وقته اینطوریه . همه اینارو میخوره ولی بی فایدس . اصلا قبول نداره سرده . ۴ ماه یکبار هم سمت من نمیاد . بعد ک من اعتراض میکنم میگه تو سردی نه من !!

درسته . ولی کار ما خیلی بیخ داره . معجزه میخاد فقط😪

شما بخون ولی باید مداومت داشته باشی من هر روز قران میخونم 

چله یاسین حشر مزمل نور زیارت عاشورا هر چی که فکرشو کنی

فرض کن در باز شود...برسد منجی عالم 
مثلا تو این یکماهه خاستم آدم حسابش نکنم و بمونم ولی واقعا یه وقتایی کم میارم .میبرم . میخام برم فقط ...

دخترت چیزیش نمیشه

این همه ادم طلاق گرفتن بچشون بد نشده که

ببر پیش خودت 

خرجشو اون بده خودت بزرگش 

بدون جنگ و دعوا

باهاش صحبت کن اگه شرایط مالی داره

اون خونه رو ترک کنه

شما و دخترت بمونید

بشینید باهم حرف بزنید گلم ، باقهر چی درست میشه آخه . این حرفها که غرورمون میشکنه و اینها همش حرفهای باطل هست . زن و شوهرید خیلی قشنگ حرف بزن ناراحتیت رو بگو ، دلخوریت رو بگو . بخدا قهر فقط نکبت میاره ، همه ی حرفهات رو بزن و حرفهای اون رو گوش کن بعد درست تصمیم بگیر

سلام😊