2777
2789
عنوان

یکماهه قهریم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 144 پست
کلا از اول زندگی مشترک سرد بوده ولی هی بدتر شد 

از دوستم بپرسم بهتون میگم چیکارمیخوادبکنه چون قراربود بره دکترومشاوره 

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
چیزی شنیده یا بهتون بی اعتمادشدبهترین کار اینه که اعتمادش جلب کنید خودتون زیاد بی قرارنشون ندید سعی ...

نه اعتماد داره بهم . کلا هرجا برم و بیام اصلا چیزی نمیگه . اونم تو دعا از لج من میگه .

دارو چندسال پیش دکتر داده بود ولی یادم نیس چی بود.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودش میگه دارم . میگم تو بخاطر بچه با من زندگی میکنی ،خودم میدونم . میگه نه اینطوری نیست. خب اگر دو ...

یکی از اشتباهاتت همین کم توقع بودنت هست مردا دوس دارن برا زناشون خرج کنن شما از بس ازش چیزی نخاستین اینطوری شده زن زیادی قانعم خوب نیس 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍
یکی از اشتباهاتت همین کم توقع بودنت هست مردا دوس دارن برا زناشون خرج کنن شما از بس ازش چیزی نخاستین ...

من با همین قانع بودنم باعث شدم خونه بخره.نه که خرجم کم باشه. خودم کار کردم خرج کردم

اسی هر کاری کردی حتما بگو بهم

زنگ زدم بهش معمولی احوالپرسی کردم خیلی خوشحال شد و ازم معذرت خواست بابت رفتاراش . گفت خیلی چیزا هست ک باید بهت بگم اومد خونه صحبت میکنیم.

زنگ زدم بهش معمولی احوالپرسی کردم خیلی خوشحال شد و ازم معذرت خواست بابت رفتاراش . گفت خیلی چیزا هست ...

اوف خیلی خوشحال شدم عزیزم حتما ب خودت برس ی شام یا ی کیک ساده هم درس کن حرفای خوب هم بزن گذاشته رو زیاد هم نزن چون گندش در میات از آینده و رفتاری خوب هم دیگه بگید و توقعات