2777
2789
عنوان

یکماهه قهریم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اشتباه ترین کار ممکن رو کردی عزیز، با قهر و رفتار سرد که سردی بیشتر میشه به گرما بدل نمیشه.... هنرمند باش آنقدر گرم رفتار کن و مهربون باش و عشق بورز که همسرت ازت یادبگیره

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...
اشتباه ترین کار ممکن رو کردی عزیز، با قهر و رفتار سرد که سردی بیشتر میشه به گرما بدل نمیشه.... هنرمن ...

من اصصلا ازش محبت نمیبینم. دست خودم عصبی میشم . کم میارم

به نظرت چجوری باهاش حرف بزنم ؟؟ زنگ بزنم بگم زودتر بیاد خونه؟؟ چی بگم ک تحقیر نشم؟

نه نیازی به زنگ نیست ، همون کارهای عادی ، شب بگید میخوام حرف بزنم . توضیح بدید دلیل حرف زدنم کوتاه اومدن یا کم اوردن نیست . زندگیمون هست که الان سه نفریم . قرار نیست غرور و خودخواهیمون زندگی بچه رو هم نابود کنه . خولسته هاتون رو کامل بگید ، برای حرف زدنتون زمان تعیین کنید مثلا بگید من ده دقیقه صحبت میکنم ، زمان بگیرید و سر همون ده دقیقه تموم کنید.

قبل از شروع هم چیزی رو که میخواهید بگید خیلی تیتروار بگید مثلا بگید من میخوام راجع به انتظارم از زندگی مشترکمون بگم فقط ده دقیقه حرف دارم ، بعدش اگر خولستی شما بگو . اگر نخواس حرف بزنه هم هیچ ایرادی نداره . اصرار نکنید جواب بده . فقط انتظارات خودت رو بگو ، 

عزیزم اصلا نگو تو نباید این کار رو بکنی ، تو اونجور کردی من ناراحت شدم .

حس خودتون رو بگید فقط ، درست میشه انشالله . اگر صحبت درست رو یاد بگیریم نصف بیشتر مشکلات برطرف میشه . و انشالله برای شما تمومش برطرف میشه🌹

سلام😊 
چاره دیگه ای نیس.باشد با بی احساس بودنش بسازم

عزیزم دقیقا مشکل شمارودوستم داره اونم ۶سال ازدواج کرده همسرش سردبهترین تیپ و غذاروهم درست میکنه ولی همچنان سرد  

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت