2777
2789
عنوان

یکماهه قهریم😥

| مشاهده متن کامل بحث + 3346 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ماهم اوایل اینجوری بودیم . نامزد بودیم هنه چی خوب بود

همسرتون زیربارسردبودنش نمیره شماسمتش میرید شماروپس میزنه حتی ابرازمحبت هم میکنید شماروپس میزنه  

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
درکت میکنم سخته  خودت باید ی کاری کنی  دوست دارع؟

خودش میگه دارم . میگم تو بخاطر بچه با من زندگی میکنی ،خودم میدونم . میگه نه اینطوری نیست.

خب اگر دوستم داره واقعا چرا اذیتم میکنه .من خیلی کم توقعم نه خرجی برام میکنه نه مسافرتی نه هدیه و چیزی.فقط میگم توجه کن .یکماهه ک عین خیالشم نیست.دیگه معلومه دوستم نداره

یعنی واقعا درمان و راه حلی نداره؟

تاخودش نخوادنه این جورآدما حتی حاشا میکنن حتی عشوه ونازکردن روقبیح میدونن

مردِ کوچکم روزی تکیه گاه  امنی برای یک زن میشوی شانه هایت  پناهگاه  میشوند ودستانت امنیت بخش  دستانی  دیگر ومن آن  روز مث  امروز و همیشه به  داشتنت افتخار میکنم‌و دختر قشنگ ترین ناز خداست و تجلی عشق و شاهکار خلقت
خیلی . تو این سالها بارها رفتیم مشاوره . آخریش پارسال . دو روز خوبه باز همه چی برمیگرده ب روز اول .

چقد سخت😭

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
خودش میگه دارم . میگم تو بخاطر بچه با من زندگی میکنی ،خودم میدونم . میگه نه اینطوری نیست. خب اگر دو ...

هرچی میخوای خودش تهیه میکنه 

من اصصلا ازش محبت نمیبینم. دست خودم عصبی میشم . کم میارم

فقط یک راه حل داره، نادیده‌اش بگیر و با خدا معامله کن، او پاسخ تمام کارهای خوبه مارو میده، بیشین با خدا حرف بزن بگو می‌دونم تو خونه سرد رو نمیپسندی بخاطر تو بخاطر فرزندی که بهم هدیه دادی می‌خوام شکل زندگیمو عوض کنم، خودت کمکم کن کم نیارم، برای تو و بخاطر تو به همسر و فرزندم محبت کنم، خودت برام جبران کن، محبتم رو دردل همسرم بذارو ..... و بدون توجه به عکس العمل های همسرت درست ترین همسرداری رو انجام بده...

اگرخواستی کانال و سایت های مفیدی که یاد میدن معرفی کنم.

دنبال لذت های حقیقی و عمیقم،   لذت های آنی مثل خاروندنه، یه لحظه و بعدم هیچ اثری نمیمونه...
همسرتون زیربارسردبودنش نمیره شماسمتش میرید شماروپس میزنه حتی ابرازمحبت هم میکنید شماروپس میزنه  ...

نه میگه من گرمم .میگم پس چرا بعد ۴ ماه اذیت نمیشی . میگه تو از کجا میدونی نمیشم. !!میگم پس چرا همیشه من اعتراض میکنم تو هیچوقت اعتراضی نکردی حرفی نداره.

منم میرم سمتش از همش میگه بعدا . فردا شب .. بعدم دیگه اصلا به روی خودش نمیاره ک همچین حرفی زده

نه میگه من گرمم .میگم پس چرا بعد ۴ ماه اذیت نمیشی . میگه تو از کجا میدونی نمیشم. !!میگم پس چرا همیشه ...

خوب همسردوستم هم میگه من سردنیستم خوبم ولی رابطشون هردوسه ماه یکبار