2777
2789

سلام دوستان کسی تو اشناهاش عمل دیسک کرده که داخلش پیچ و مهره کار گذاشته باشن 

پیچ و مهره با پلاتین مثل اینکه فرق داره میخوام از شرایط بعد عمل اگه میدونید بگید 🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شانسی یعنی چی وقتی لازمه باید عمل کرد دیگه 

مامانم 5  6 تا از مهر  هاش  اب شده   و  برای عنل  دکتر  میگفت  ریسکه    خیلییی دکترا  رفته  بهترین دکارای شیراز   بعی هاشون گفته عمل بعضی هاشون  گفته استراحت و ورزش 

بله.پدر شوهر من پیش دکتر عمل کرد...و پلاتین هم گذاشت تو کمرش ..عملش هم خیلی خوب بود...و بعدراز عمل مشکل خاصی نداشت.نسبت به خواهر شوهرم که پلاتین نگذاشته بود...فقط کمربندش فرق داشت

مرا هزار امید؛هست و هر هزار تویی💙💙💙💙

سلام گلم من برادرم و پسر خالم عمل کردن ولی با لیزر . بد نیست ولی بعدشم باز کمر درد دارن.

تهران دکتری هست دکتر محمد کمالی دوتا مطب داره یادمه یکی مرزداران هست همسرم و ب ادر شوهرم برای دیسکشون رفتن سه جلسه پیشش کایروپراکتیک کار هست واقعا عالیه برای دیسک کمر . همسرم دکترای تهران و شهرخودمون گفتن باید عمل بشه چند تا مهره پیج رو پلاک ولی رفت دکتر کمالی الان نه ساله مشکلی نداره واقعا عالیه!!

قبل عمل حتما حتما پیشش برید

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

دکترش باید خوب باشه 

مامان من دو تا مهره هاش رو هم لغزیده بود به نخاعش فشار میاورد با پیچ فیکسش کردن عالی بود عملش اون پیچ ها هم جنسش پلاتین هست 

تا 6 ماه خیلی مراقبت میخواد البته از همون اول میتونه راه بره و دستشویی بره 

بله.پدر شوهر من پیش دکتر مظاهری عمل کرد.بیمارستان مدائن تهران...و پلاتین هم گذاشت تو کمرش ..عملش هم ...

پلاتین با پیچ و مهره مثل اینکه فرق داره الان پدر من یه هفتست عمل کرده ۸ تا پیچ و مهره کار کردن 

میخوام از شرایط بعد بدونم ببین پدر من به تنهایی اصلا نمیتونه بلند شه باید کمکش کرد راه نمیره در حد ۱ دقیقه بعد میخوام بدونم رو کمر میتونه بخوابه هنوز بخیه هاشو نکشیده کمرش درد میکنه اذیته

دکترش باید خوب باشه  مامان من دو تا مهره هاش رو هم لغزیده بود به نخاعش فشار میاورد با پیچ فیکس ...

مراقبتای بعد عمل چیه راه چه قدر میره نشستن به پشت میخوابه پدر من یه هفتست عمل کرده هنوز بخیه هاشو نکشیده 

پلاتین با پیچ و مهره مثل اینکه فرق داره الان پدر من یه هفتست عمل کرده ۸ تا پیچ و مهره کار کردن  ...

روی کمر نمیخوابید..بخیه داشت و هر روز بخیه ش رو با بتادین میشستن ...و خودش کمر بندش رو میبست و راه میرفت.بدون کمک کسی

مراقبتای بعد عمل چیه راه چه قدر میره نشستن به پشت میخوابه پدر من یه هفتست عمل کرده هنوز بخیه هاشو نک ...

عزیزم یک ماه اول سخته برای بخیه کشیدن هم زوده زیاد نباید بشینن تو ماه اول ولی چندساعت یکبار بلند بشن راه برن دوباره دراز بکشن البته حتما دکتر بهتون باید بگه چون خیلی هفته های اول حساسه 

غذاشون طوری باشه که شکمشون راحت کار کنه فشار نیاد موقع دفع 

روی کمر نمیخوابید..بخیه داشت و هر روز بخیه ش رو با بتادین میشستن ...و خودش کمر بندش رو میبست و راه م ...

بلند شدن براش خیلی سخته تنهایی نمیتونه پدر من وزنش یکم زیاده و میگه پاهام جون و توان نداره راه برم صعف داره 

بلند شدن براش خیلی سخته تنهایی نمیتونه پدر من وزنش یکم زیاده و میگه پاهام جون و توان نداره راه برم ص ...

پدر شوهر منم وزنش زیاد بود...ولی دکترش گفته بود باید کمربند بزنه و راه بره.....بازم با دکتر خودشون صحبت کنید بهتره

بابای منم عمل‌پیچ و مهره کرده نفخ شدید معده داره وحشتناک خیلی اذیتش میکنه چیکار کنم براش علتش پی‌میت ...

نه پدر من مشکل نفخ نداره همه چی میخوره باید از دکترش سوال کنی اگرم لازمه پیش دکتر گوارشم بره چند وقته عمل کرده ؟