2777
2789
عنوان

بچه هفت ماهه بدنیا بیاد مادر شیر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 42 پست
ماشالله ..من که تو ماه چهارم سینه هام شل شد و الان ووباره یکم داره سفت میشه .ترشح هم خبری نیست

رو سینت رگ های پررنگ نیس؟چون اینا نشانه ی امادگی برای شیردهیه

خوش اومدی آوای مامان😘😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میترسم دست بزنم میگن زایمان زود رس میشه

نه عزیزم هیچی نمیشه البته مادربزرگم بمن گفت از هفت ماهگی که سینتو آروم فشار بده تاشیرش  بیاد که بچه بدنیا اومد اذیت نشه من از هفت ماهگی چندبار آروم فشار دادم سوراخش باز شد آغوز اومد بچمم راحت سینمو مکید تو بارداری انقدر خوراکی خوب خورده بودم شیرموز و ماه آخر عرق کاسنی انقدر شیر داشتم باورت نمیشه دخترم شیر میخورد یعالمه شیرم میرفت ازدوتاسینم دم به دقیقه لباس عوض میکردم شیرمم خوب بود بچم تپل شد تو بارداری فقط به خودت برس تا شیرت هم زیاد باشه هم آبکی نباشه چرب باشه که نی نیت چاق بشه     

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
من میترسم دست بزنم میگن زایمان زود رس میشه

نه عزیزم هیچی نمیشه البته مادربزرگم بمن گفت از هفت ماهگی که سینتو آروم فشار بده تاشیرش  بیاد که بچه بدنیا اومد اذیت نشه من از هفت ماهگی چندبار آروم فشار دادم سوراخش باز شد آغوز اومد بچمم راحت سینمو مکید تو بارداری انقدر خوراکی خوب خورده بودم شیرموز و ماه آخر عرق کاسنی انقدر شیر داشتم باورت نمیشه دخترم شیر میخورد یعالمه شیرم میرفت ازدوتاسینم دم به دقیقه لباس عوض میکردم شیرمم خوب بود بچم تپل شد تو بارداری فقط به خودت برس تا شیرت هم زیاد باشه هم آبکی نباشه چرب باشه که نی نیت چاق بشه     

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖
بله زایمان زودرس میشه  ممنون عزیزم، واقعا سخته. خدا به شما هم صبر بده  من که یه دوره افس ...

تازه این ماه اقدام کردم

بعد یک سال و یک ماه

خیلی روزای سختی رو گذروندم

میشه واسه رسیدن به خواسته هام یه صلوات بفرستی
کدوم آمپول؟ 

شما تجربه سقط داشتی حتما حداقل آمپول آنوکساپارین رو برات شروع میکنه و شاید یه سری آمپول دیگه برای جلوگیری از سقط.

اشتباه خواهر منو نکن نزار دوباره خدایی نکرده تکرار بشه. 

اگه دوست داشتی مفصل راجع بهش صحبت میکنیم. 

اگه تهرانی برو پیش دکتر رزاقی، عارفی یا دکتر فروتن. اینا برای جلوگیری از سقط کارشون خوبه

چه جالب ..من خودم تو ماه نهم هستم خبری نیست تازه داره یکم سفت میشه

من 10 روزه زایمان کردم، هفته 36 سزارین شدم. بعد تولد بچه بزور ماساژ و فشار و شیردوش شیرم اومد، الانم شیرم کمه

مامانِ لیانا