2777
2789

من تو یه قرعه کشی اینستا شرعت کردم اینو گفت الان چیکار کنم الکیه یا باید فالو کنم🤔

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

خیلی بیخوده اینا من که باور نمیکنم یه سری پیج دره پیت که دریوری میزارن یه سری ادم که اصلا نمیشناسی بعدم تو قرعه کشیا اصلا معلوم نیست چه جوری طرف برنده میشه اینا پول تبلیغات میگیرن فقط بقیش الکیه فقط پیجیت شلوغ میکنی

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕                                
خیلی بیخوده اینا من که باور نمیکنم یه سری پیج دره پیت که دریوری میزارن یه سری ادم که اصلا نمیشناسی ب ...

الان چیکار کنم اکشن بلاک‌نشم😐

فرشته کوچولوم ۱۳۹۹.۲.۱۵زمینی شد🤗😍خوش امدی عزیزم به دنیای منو بابایی تیکر به وقت تولد خودم😍🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فالو کردی مگه؟؟!خدایی۱۰۰تا پیج جوری میخوای فالو کنی😐اینستا بلاکت میکنه خوشونم زرنگن میگن یهو فالو نکن

از هرچیزی که خوشم نیاد و مطابق سلیقه و افکارم نباشه گزارش میزنم!حتی امضات،اسم کاربریت،اعتقاداتت،و اینکه حلیم رو نمک بخوری!                                        بله من یه نی نی سایتی اصیلم که دنیا باید بر وفق نظریات گرانبهام باشه😕