2777
2789
عنوان

دمنوش نیوشا

618 بازدید | 28 پست

سلام خانما😐

کسی تجربه خوردن درست نیوشاروداشته که درست مصرف کرده باشه ونتیجه مثبت دیده باشه یا درست خورده باشه ولی تاثیر نداشته براش

الان دودلم بخرم یانه یه دمنوش 40روزه بهم گفته480

میترسم بخرم وفایده نداشته باشه

اونی که همیشه باهاته پاهاته👣👣👣👣👍 

وای نخر توروخدا

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خوردم فایده نداره خیلی بدنت همراهی کنه سه کیلو.

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀

اگ اگ جواب بده برگشت داره مگ چحور باشه برا کسی جواب بده یه دوره ای خعلی مد شده بود گروهاش پر بود تو ت ل گ ر ا م ولی هیچی جز رژیم و ورزش کارساز نیس

یِکاری کردی با من که یِجوری شَم،    یِکار کردی چِشات تمومِ عالَم شه                                      یِکار کردی بگم بی تو نمیتونَم،     یِکار کردی دِلَم از ریشه آدم شه      شُدی  قلب و تَن و روحَم،   شُدی بال و پَر و جونَم،     شُدی همه ی منظورَم.                                                                                                                                                         شُدی گرمایِ این خونَم،     شُدی هرچی که میدونم و رو هر صحبتِت زومَم

بستگی داره به مشاوری که برات تجویز می‌کنه.

مامانم گرفت همش حالت تهوع داشت و ریخت دور.

ولی زنداییم گرفت و ۱۵ کیلو شایدم بیشتر کم کرد و سایزش از ۵۰ به ۳۸ رسید.

من خودمم گرفتم از همون مشاور زنداییم. سه روزه دارم استفاده میکنم. نتیجه هرچی بشه میام اینجا میگم.

[QUOTE=155509721]من خوردم فایده نداره خیلی بدنت همراهی کنه سه کیلو.3کیلوتوچندوقت

تا ته بسته

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀