2777
2789
عنوان

دمنوش نیوشا

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 28 پست
[QUOTE=155509721]من خوردم فایده نداره خیلی بدنت همراهی کنه سه کیلو.3کیلوتوچندوقت

تو اینستا یه پیج دیدم برای میگرن فالو کردم بعد متوجه شدم دمنوش نیوشاس ، هر روز پیام میده چرا سفارش نمیدی 😲🥺😁

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
بستگی داره به مشاوری که برات تجویز می‌کنه. مامانم گرفت همش حالت تهوع داشت و ریخت دور. ولی زنداییم ...

اتفاقا دوستم مشاوره من هست گفت من تضمینی لاغرت میکنم خودش 10کیلو تو،80روز کم کرد گفت فقط بستگی داره مشاورت پک درست برات بزاره

اونی که همیشه باهاته پاهاته👣👣👣👣👍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو اینستا یه پیج دیدم برای میگرن فالو کردم بعد متوجه شدم دمنوش نیوشاس ، هر روز پیام میده چرا سفارش ن ...

اتفاقا برای میگرن وتیروئید خیلی خوب جواب میده

ما تو آشناهامون دو نفر استفاده کردن به صورت منظم، ۸ کیلو کم کردن...حالا اینکه برا بدن ضرر داره یا نه ...

اخه میگند کاملا گیاهی دوستم به بچه خودش برای اشتهاش دمنوش توت فرنگی میده

بر اساس مزاج چند مدل چای میدن که طبع سردا لاغر شدنشون زمان بره و ممکنه به لاغری خیلی ختم نشه.البته من آلرژی هم دارم با احتیاط داد بهم

🌻🐞همیشه یادمان باشد: 🐞🌻          نگفته ها را میتوان گفت...ولی گفته ها رانمیتوان پس گرفت!...چه سنگ رابه کوزه بزنی چه کوزه رابه سنگ ... شکست باکوزه است...!دل ها خیلی زود از حرفها می شکنند! و شک نکن دل شکسته جایگاه خداست.(به گفته خدا)... وای به حال کسی که فقط خدا منتقم قلب شکسته آدم ها از او باشد...                                                                 🍀🌹 💕 مهر بورزیم. زندگی کوتاه است💕🌹🍀
بر اساس مزاج چند مدل چای میدن که طبع سردا لاغر شدنشون زمان بره و ممکنه به لاغری خیلی ختم نشه.

خداروشکرمن طبع گرم دارم ولی خیلی پرخوری عصبی وریزه خواری دارم بهم قول داده برطرف کنه

نمیدونم من عمه ام میخورد کبدچربش میگفت خوب شدم الان خـودم موندم برای لاغریش

به نظر منم نباید ضرر داشته باشه چون دمنوش گیاهی نمیتونه مضر باشه

«آدم ممکنه شادیشو به خیلیا بگه، ولی غم نه!غم آدم محرم میخواد»
خداروشکرمن طبع گرم دارم ولی خیلی پرخوری عصبی وریزه خواری دارم بهم قول داده برطرف کنه

عزيزم من الان خودم تو رژيمم

اين قرص و چايي و اينارو ول كن

بهترين كار دكتر تغذيه و رژيم غذااييه 

من همه چيو امتحان كردم ولي به نظرم بي فايدس

من ٦٢ كيلو ام ميخوام بشم ٥٥ قدمم ١٧٠ عه

ببين هركاري كردم با هر قرصي جواب نميداد فقط رژيم و ورزش