2777
2789

من چینیامو امروز فروختم میخام برم سرامیک بخرم

از این مدل قلبی ها ی سرویس ۱۲ نفره فقط غذا خوریشو میخام بگیرم 

مامانم میگه سرامیک بدرد نمیخوره خیلی پرپرکیه زود لبپر میشه و تو ماشین ظرفشوییم نمیشه گذاشت

میگه چینی بگیر ولی چینی زیاد دوس ندارم و اون چیزی ک دیدمو خوشم اومده خیلی گرونه

حالا ارکوپالم میتونم بخرم ولی بنظرتون اگه ارکوپالمو ک ۱۸ نفرس بفروشم برم کلا ی ست ۲۴ نفره ارکوپال بگیرم چطوره؟

خیلی گیر کردم ی راهنمایی بکنید ممنون میشم😘😘😘

برای سلامتی و عاقب بخیری خودمونو خانوادمون و منو دخترم صلوات بفرستین😍

سرامیک خیلی باید مواظب باشی

😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایه‌داریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارکوپال و چینی ک از مد رفته.سرامیک بخر من چندین ساله دارم مداوم هم استفاده کردم لب پر اینا نمیشه تو ...

من از این سفید ساده ها نمیخاما از این قلبا ک رنگ صورتی و ابی داره میخام

سرامیک دارم من خوب نیست مامانت راست میگه زود لب پر میشه من اصلا استفاده نکردم دیگه بستگی به سلیقت دا ...

بین چینیا کدوم بهتره من زرین دیدم خوشگل بود 

زرین چطوره

سرامیک لب پر میشه نخر... من ارکوپال و بهش میگم ملامین قدیم رو سرم نریزید لطفا نظر منه و فقط برا خودم قابل احترامه 😁😐 چینی و خیلی دوست دارم احساس میکنم خیلی بهتره 

خدایا هر کسی چه نیک چه بد برای من خواست اول نصیب خودش کن آمین یا رب العالمین... دوست عزیزی که نظرت با من همخونی نداره لطفا ریپلای نکن که بگی خیلی بلدی باشه تو خوب ✋✋.          وزن اولیه 67... وزن فعلی 64... قد 170... وزن هدف62... باشد تنبلی را کنار گذاشته ایده آل شوم😎عضو شدم در بامداد خمار... 
۲۴ نفره آرکوپال میخوای چیکار؟؟؟ 

خب ی ۱۸ ارکوپال بدم بره ی ۱۲ نفره هم چینی دادم رف

اینا رو هم میشد ۳۰ نفره

من ۲۴ بخرم زیاده؟

یبار مهمون بیاد زیاد شه کم نمیاد

سرامیک لب پر میشه نخر... من ارکوپال و بهش میگم ملامین قدیم رو سرم نریزید لطفا نظر منه و فقط برا خودم ...

چینی خیلی خیلی سبک بهم معرفی کن بین مارکای ایرانی اگه سراغ داری