2777
2789

بچها ديشب دوستم ازم خواست عكس از پاسپورتم بفرستم

خيلي هم صميمي هستيم

پرسيدم ميخواي چيكار گفت ميلاد (شوهرش) ميخواد نميگه ميخواد چيكار عكس پاس منم گرفته ميگه بعدن ميگم

امشب ازش پرسيدم قضيه ديشب چي بود

گفت صرافي ب هر پاسپورت ارز ميداده ك سه ميليون سود داشته!!!! 

من باور نكردم مگه نونواييه

حالا رفته رو مخم

نامزدمم ترسوندم كه از كد احراز هويت پاسپورتت واسه قاچاق انسان استفاده ميكنن 

حالا من خيلي نگران شدم و عصبي

حس ميكنم خيلي خنگم😑😭

اسكرين و صفحه دوم ميزارم نره تو گوگل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب تو واسه چی عکس مدارکتو میفرستی واسه دیگران

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن
اخه چرااعتماد کردی فرستادی دختر خوب

اخه برگشت گفت پاست اعتبار داره گفتم اره گفت دم دسته گفتم اره گفت عكس شو بفرست واسم دو صفحه اول و 

منم ديگه نتونستم بپيچونم رومم نشد بگم نميفرستم

برو پلیس+۱۰ قضیه رو بگو ازشون دقیق بپرس برات دردسرمیشه یانه،اگه مطمئن نیستی ازدوستت و پرسیدی گفتن دردسرمیشه بهش بگو مشکلی پیش بیاد شکایت میکنم ازتون

من سفیرِ صلح درونم،بامن حرف بزن!         خداهمیشههه معجزه میکنه همیشه نگاهمون میکنه فقط کافیه ایمان داشته باشی،باورداشته باشی اونوقته که معجزه رو میبینی💕خدایاشکرت
هستش این قضیه توی صرافیا ۲۲۰۰ دلار میدن  ۴۵ ملیون اینا میشه ۳_۴ملیون با بازار فرق میکنه دروغ ...

عههه خدايي 

خداكنه

خيلي ناراحتم اخه

به همه تعلق ميگيره؟

يعني پاس ببري دلار ميدن؟

گفت اخه تا امروز وقتش بوده

برو پلیس+۱۰ قضیه رو بگو ازشون دقیق بپرس برات دردسرمیشه یانه،اگه مطمئن نیستی ازدوستت و پرسیدی گفتن در ...

اره درسته دقيقا افرين

دستت درد نكنه 

انقدر كلافه ام ب ذهن خودم هيچي نميرسه ديگه

اخه برگشت گفت پاست اعتبار داره گفتم اره گفت دم دسته گفتم اره گفت عكس شو بفرست واسم دو صفحه اول و&nbs ...

ببخشیدا  به نظر من پاس مث منطقه خصوصی آدمه 🤦🏽‍♀️😁

انشالله این سری بخیرر بگذره

دیگه حواستو جمع کن

کدام دانه فرو رفت در زمین که نَرُست    چرا به دانه انسانت این گمان باشد.   مولانا جانم ❤️🍃

این قضیه راسته

ولی دختر خوب اصلااااا نباید عکس پاسپورت برای کسی بفرستی هزارتا سواستفاده میشه ازش کرد! بعد فرض کن شاید امسال مجبور شدی بری خارج از کشور دیگه خودت نمیتونی ارز بگیری

دوستت آدم سواستفاده گریه

اگر با اسم کاربریم مشکل دارید صدام بزنید لامبورگینی یا مازراتی..قول میدم ناراحت نشم [smiley]s/sm80.gif[/smiley]