2777
2789
عنوان

برنامه ی پینترست

181 بازدید | 35 پست

این برنامه  باز نمیشه برام خیلی قشمگه کسی هست این برنامه رو داشته باشه و بگه چه جوری باز میشه 

وای فای قوی میخواد؟؟؟یکی دوتا عکساش باز میشه

باران باش ببار و مپرس که کاسه های خالی از آن کیست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ف***ر شکن باز میشه

لطفا امضامو تا آخر بخونید: کاربری چندممه. لطفا قبل از این که تعلیقم کنید اخطار بدید. معمولا آدم دلتنگی هستم. دلم حتی برای بقال سر کوچه هم تنگ میشه. گاهی هم دلم برای بدترین آدمای زندگیم تنگ میشه چون خوبیاشونو هم دیده بودم. بیاید برای رفته‌های زندگیمون فاتحه بفرستیم. اونایی که از زندگیمون رفتن ولی از قلبمون نه. سفرشون به سلامت. اگر تو تاپیکی سوال دارویی داشتن یا میخواستن فیلم، سریال، کتاب یا موزیک بهشون معرفی بشه، منو تگ کنید. جریان نام کاربریم اینه که چند سال پیش یه دوست مجازی داشتم که تو چت‌روم گُلدچت باهم آشنا شده بودیم. نام کاربریش دختر خوب بود و اسمش نازنین‌شکیبا. از یه روزی به بعد دیگه تو یاهومسنجر آنلاین نشد. خطش هم خاموش شد. از اون روز همه‌جا نام کاربریمو میذارم دختر خوب به امید این که پیداش کنم. مادرم بیماری نوروپاتی داره. میشه برای سلامتیش و بهبودیش یه صلوات بفرستید؟ ممنونتون میشم.
نه نیاز به فی لتر نداره 

برای من فقط با فیل تر شکن میاد اگه روشن نباشه نمیاد ولی وقتی روشن باشه با همون سرعت نت خیلی عالیه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
برای من فقط با فیل تر شکن میاد اگه روشن نباشه نمیاد ولی وقتی روشن باشه با همون سرعت نت خیلی عال ...

گلم اسم فیل تر شکن ت چیه

قبلاً آره باز میشد با فیل  تر شکن ولی الان یکی دوتاش

پس شاید نت ضعیفه 

اگه سرعت اینترنتت جوریه که اینستارو باز میکنه پینرست رو هم باید باز کنه 

بایه فیل شکن دیگه امتحان کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
برای من فقط با فیل تر شکن میاد اگه روشن نباشه نمیاد ولی وقتی روشن باشه با همون سرعت نت خیلی عال ...

خونه خواهرم وای فای دارن میاد ولی با گوشیم نه