2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529389 بازدید | 68299 پست
پروفایلتم آبی کن گلم فقط اسمت تولیست نیست همین برای وزنت رقیبت بامن روتگ کن درست مثل مافعال باش استا ...

مرسی😍

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بیا بغلممممم😭😭😭😭😭😭اول من گریه😭😭بعدش تو گریه😭😭😂😂😂😂😂😂 زهرا سه سال تمام اونم سه سال او ...

سلام فندوق جون منم عضو کن وزن ۵۳وزن هدف۴۹قد۱۵۶

وزن قبلی۶۳وزن الان۵۳وزن هدف ۴۹.       انشاالله من به هدفم میرسم  
نه عزیزجون چ ایرادی اصلا نگیر کالری مجازتو بخور🧡🧡🧡🧡

سلام مدیر جونم خوبی منم خگخ.و فست نگرفتم.ورزش میکنم سریع نیم ساعته .ماکارانی مجاز برای شب

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
گزارش# صبحونه=چای سبز با خرما،، آب کله پاچه یه لیوان ونیم... زبون 50 گرم،،،  نان گندم 50 گر ...

گزارش#  

صبحانه:سنگك+خرماتخم مرغ+پنير+گردو+چاي

ناهار:پلو ابكش+فسنجون+سالاد فصل+چس مثقال سس

عصرونه:گردو+خرما+بادوم+چاي

شام:ماست اسفناج

مصرفي و مجاز:١٢٣٠

@مرباجونی  

💔🌈

زمین خریدیم رفت توکارساخت وساز🙄دوشغله شدوبخاطرهمین کم میبینیمش🤕

الان خونتون آماده شده؟

واقعا سخته اونم با خرجااااااااای امروز...واقعا دلم برای سرپرست خانواده ها میسوزه اگر قبلا دغدغه خانواده هاشونو داشتن الان هزار برار شده🤯😬😬😬

به حکمتش دل بسپار 🌿
الان خونتون آماده شده؟ واقعا سخته اونم با خرجااااااااای امروز...واقعا دلم برای سرپرست خانواده ها می ...

نهههه بعداینهمه صبری که کردم تازه به سنگ نمارسیده ولی نمیخوام برم بشینم اونجا😭😭😭الان ۲ساله طبقه بالای مادرشوهرمم😣

نهههه بعداینهمه صبری که کردم تازه به سنگ نمارسیده ولی نمیخوام برم بشینم اونجا😭😭😭الان ۲ساله طبقه ب ...

آخی عزیزم ایشالا زودتر کارای خونتون تمام بشه با دل خوش و خیال راحت بری سر خونه زندگیتون🤲🏻🤲🏻❤❤

ارزشش رو داره خونتون رو بدست میارید خدا بزرگه گلم🐥🐥🐥

طبقه بالای مادر شوهر خوش بگذرد🙈🙈

به حکمتش دل بسپار 🌿
آخی عزیزم ایشالا زودتر کارای خونتون تمام بشه با دل خوش و خیال راحت بری سر خونه زندگیتون🤲🏻🤲🏻❤❤ ا ...

فداتشممم خداازدهنت بشنوه🙏😘😘😘

مادرشوهرم تکه وگرنه میپوکیدم تاالان 😂😂😂

سلام گلم. مرسی خوبم🌸 اره سایزات به نسبت وزنت  خوبن👌👌👌 روی رانت بیشتر کار کن.. سایز   ...

زیر شکمم ۸۳ هست خوبه؟😨

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞