2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529403 بازدید | 68299 پست
عزیزم ببخشید با ای یو دی میشه طناب زد🤔

باید از دکترت بپرسی!

میگن ورزش های پرشی انجام نشه بهتره.. ولی بعضیا که  انجام دادن، مشکلی براشون پیش نیومده!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پریود بودم رعایت کردم اما یه وقتایی تقلبم کردم میترسم وزن کم نکرده باشم😥

احتمالا کاهش داشتی ولیی کم ..

سعی کن رعایت کنی.. باید ارادت را محکم کنی💪

رقیب وزنی داشته باشی، خوبه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
از سميه بپرس عشقم در اين وارد تره عزيزممممم

بله ببخشید 

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞
سایزات خیلییی خوب شدن سپیده.. شکم اخرین و سختترین قسمته... ‌از بقیه جاهای زمان بیشتری میبره... کم‌ک ...

سلام سمیه جونم چطور مطوری ؟ سمیه من از سایز هایم برات عکس می زارم اگه میشه بهم بگو سایزم خوبه یا اگه باید کم کنم روی کدام نقاط کار کنم؟😪😪😰

گروه سبز....قد ۱۶۳  وزن اولیه۶۲.۱۰۰ وزن شرو۵ چالش ۶۰...وزن هدف ۵۵ .....کاهش اول۵۹.۳۰۰....کاهش دوم:۵۹.....کاهش سوم:۵۷.۴۰۰🤞🤞🤞🤞

@آتنا 72

99/9/9 من ب آرزوم رسیدم و اتفاق خوب زندگیم افتاد🎊🎉🎆🎆🎆🎉🎊🎊🎊🎉🎉🎆🎆🎆🎆🎆🎆     👑سرگروه سبز👑                           تاریخ شروع رژیم 99/3/30. وزن اولیه. 87😕 فعلی76/850 😀. هدف. 70. 😍 خاستن توانستن است. 💪💪💪💪💪🌹کاهش در چالش پاییزی رسیدن ب هدف🌹 🎆🎊🎆🎉🎊🎆🎆🎊🎊🎊🎊🎉🎉🎉🎉🎊🎊🎊🎊🎊🎊

@عروسترکم من میخوام فردا آخرین روزه قضا رو هم بگیرم تمام بشه فستم رو هم میخوام رعایت کنم ولی عادت به شام خوردن در موقع روزه ندارم افطار رو سنگین کنم یا سحری رو و میشه با عسل سرشیر روزه بگیرم 

*اگه میتونی تصور کنی پس میتونی انجامش بدی*💪
سمیه میگم سایزام ب وزنم میخوره یا بیشتر میخوره؟؟😥

اره بابا به وزنت میخوره .. ران و بازوت که سایزش حتی  به وزن های پایینترم هس..