سلام مامان گل امان از بچه دعا کن منم با بچه سرم شلوغ شه شوهرم اصلا بچه دوست نداره .منم خگخ نبودم کلا از صبح خونه مادرشوهر بودیم کاش روزش یه روز دیگه بود .ولی مواظب کالریم بودم توام غصه نخور فردا جبران کن تو می تونی عزیزم به هدفت فکر کن روز فست جبران کن با 500 ببند
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
سلام مامان گل امان از بچه دعا کن منم با بچه سرم شلوغ شه شوهرم اصلا بچه دوست نداره .منم خگخ نبودم کلا از صبح خونه مادرشوهر بودیم کاش روزش یه روز دیگه بود .ولی مواظب کالریم بودم توام غصه نخور فردا جبران کن تو می تونی عزیزم به هدفت فکر کن روز فست جبران کن با 500 ببند
سرگروه جان من امروز متر نداشتم عزیزم شب رفتم از مامانم اینا گرفتم چون ماشین نداشتم تا شب نشد ک زودتر برم بگیرم چیکار کنم حالا عزیزم فردا سایز بدم یا واسه خودم بنویسم ماه بعد بدم؟
مرسی .من چون بچه هام کوچیک بودن کلاس نمیتونستم برم اگه بخوای میشه .هرکسی میتونه فقط باید بخوای😙😙😙
کدوم سایت بیشتر تو یادگیری بدردت خورد به منم بگو،من مامانم هم از بچگی چون علاقه به خیاطی داشته یاد گرفته،من علاقه ای نداشتم اما الان میبینم تو زندگی خیلی بدرد میخوره
@بارانبانوو سلام عزیزم چ خیبر من دوسه روزه درگیر مهمون داشتن و مهمونی رفتنم
تو چکار کردی سایزتو گذاشتی؟
شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید