2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529403 بازدید | 68299 پست
@dozhtarebabaei     @mahdiye_bano     @mary2772   @بهاربانووو2 &n ...

سلام مامان گل امان از بچه دعا کن منم با بچه سرم شلوغ شه شوهرم اصلا بچه دوست نداره .منم خگخ نبودم کلا از صبح خونه مادرشوهر بودیم کاش روزش یه روز دیگه بود .ولی مواظب کالریم بودم توام غصه نخور فردا جبران کن تو می تونی عزیزم به هدفت فکر کن  روز فست جبران کن  با 500 ببند 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

@dozhtarebabaei     @mahdiye_bano     @mary2772   @بهاربانووو2 &n ...

سلام مامان گل امان از بچه دعا کن منم با بچه سرم شلوغ شه شوهرم اصلا بچه دوست نداره .منم خگخ نبودم کلا از صبح خونه مادرشوهر بودیم کاش روزش یه روز دیگه بود .ولی مواظب کالریم بودم توام غصه نخور فردا جبران کن تو می تونی عزیزم به هدفت فکر کن  روز فست جبران کن  با 500 ببند 

@شب_بیدارم  

عزیزم من امروز نمیدونستم اجباریه که سایز بدم..وقتی فهمیدمم دیگه ناشتا نبودم

میشه فردا سایز بدم؟؟

شرف سگ از وطن فروش بالاتره 🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷خدایا هرکس رو به مکر خودش گرفتار کن🤲

@شب_بیدارم  

سرگروه جان من امروز متر نداشتم عزیزم شب رفتم از مامانم اینا گرفتم چون ماشین نداشتم تا شب نشد ک زودتر برم بگیرم چیکار کنم حالا عزیزم فردا سایز بدم یا واسه خودم بنویسم ماه بعد بدم؟

کالری مصرفی ۶۰۰ خگخ انجام شد

ورزش ۱۵مین درجا زدن تند 

مرسی .من چون بچه هام کوچیک بودن کلاس نمیتونستم برم اگه بخوای میشه .هرکسی میتونه فقط باید بخوای😙😙😙

کدوم سایت بیشتر تو یادگیری بدردت خورد به منم بگو،من مامانم هم از بچگی چون علاقه به خیاطی  داشته یاد گرفته،من علاقه ای نداشتم اما الان میبینم تو زندگی خیلی بدرد میخوره 

کدوم سایت بیشتر تو یادگیری بدردت خورد به منم بگو،من مامانم هم از بچگی چون علاقه به خیاطی  داشته ...

مجله کوک طلایی بود همین کوک طلایی سرچ کنی میاد.یک مدتی قبلا تو شبکه سه ساعت ۴ آموزش خیاطی میداد خیلی خوب بود

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد
۲ کیبو شیرینی قرابیه برام کادو اوردن🙈 شیرینی قرابیه فقط شکر و بادامه و روغن و چربی نداره اصلا مجا ...

من اصلا دوست ندارم  نمیدونم چرا؟؟؟!!!

میشه خواهش کنم برای حاجتم صلوات بفرستین .کاش میشد یکبار دیگه از اول زندگی کرد بدون اشتباه بدون حسرت ....با عشق زندگی کرد

@آسنات99‍ 

عزیزم از سایز ها عکس گرفتم اما هر کار کردم بفرستم لود نشد،انگار سایت مشکل داره،نمیدونم ،دیگه می زارم برای ماه بعد هر دوتا شون رو باهم میفرستم.

نمیدونم چرا تگ هم میکنم برای خودم آبی میشه اما موقع ارسال مشکی میشه.

🌈به نام خدای رنگین کمان 🌈

@بارانبانوو  سلام عزیزم چ خیبر من دوسه روزه درگیر مهمون داشتن و مهمونی رفتنم 

تو چکار کردی سایزتو گذاشتی؟

شروع از گروه زرد💛🐥صعود به گروه نارنجی 💪💪💪و بلاخره صعود به گروه آبی💙💙💙وزن شروع۸۰کیلوگرم البته خودمونیم ۸۲ بودم وچون مدتی بود وزن نکرده بودم نفهمیده بودم 😥😥😥هدف اول ۷۷(این یه دونه قفل رو با کمک فندق فسقلی عزیزم بازکردم خیلی ممنونم ازش عشقه منه)🔓هدف دوم ۷۲🔓هدف سوم ۶۷🔒وزن هدف۶۲کیلوگرم❤وزن فعلی ۶۹.۵۰۰ قد ۱۶۰❤من مطمئنم که این بار موفق میشم💪💪💪💪باآرزوی سلامتی برای نازنین جون سرگروه نارنجی لطفا برای سلامتیش دعا کنید