2789
عنوان

🍂چالش پاییزیِ زندگی سالم و کاهش وزن ( بامدادخمار)

| مشاهده متن کامل بحث + 529403 بازدید | 68299 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

@سمیه1396  

سلام سمیه جان میشه بگی یه بسته چیپس چی توز چقد کالری داره؟

خیلی دلم هوس کرده😪

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
@شب_بیدارم     من سایز نگرفتم متر ندارم اجباری که نیست عزیزم درسته؟

چرا عزیزم باید سایز بدی

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
عزیزم من تازه رسیدم ببخش دیر شد🙈 سایز#   دورسینه   ۱۰۴ دور کمر    ۹۸ دور ...

عالی عزیزم نگه دار ماه بعد مقایسه کنیم 🥰🧡🧡🧡🧡

اولیه۸۷ 😔هدف اول ۸۰🔑😑هدف دوم ۷۵✔️🔑😐 هدف سوم ۷۰🔒😌 هدف چهارم ۶۵😇🔒هدف پنجم ۶۳🔒😁وووو هدف نهایی 🔒۶۰😍 وزن فعلی ۷۲  به امید پیروزی و لاغری و زیبایی به امید روزی ک تمام لباسامو باز بغل کنم ♥️ تاریخ شروع رژیم ۱۳۹۹/۴/۱
@شب_بیدارم       سلام عزیزم من امشب تو عمل انجام شده قراره گرفتمو چیت کردم😭😢 ...

نوش جونت😂😂😂😂

کشتمت از فردا تو‌گزارشات تخلف ببینم 

قشنگ رعایت کن🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

@dozhtarebabaei  

@mahdiye_bano  

@mary2772 @بهاربانووو2  من امروز گند زدم به رژیمم ،خگخ نبودم که هیچ،کلشو برنج خوردم بیشتر از کالری مجازم نخوردم ولی خراب کردم😭به ورزش یا حتی کار خونم نرسیدم بس بچه هام امروز اذیتم کردن و گریه کردن،شماها چی؟

من باز شدم کله قرمز چون هدفمو تغییر دادم،هم میخوام پله های ترقی رو از اول شروع کنم به بالا اومدن😁😎♡هر روزی که تسلیم نمیشی یه روز زودتر به هدفت نزدیک میشی💪🏻♡وزن فعلا ۹۵🥴هدف اول۹۰...............هدف آخر ۶۸😶👩🏿‍☻
نوش جونت😂😂😂😂 کشتمت از فردا تو‌گزارشات تخلف ببینم  قشنگ رعایت کن🧡🧡🧡🧡🧡🧡🧡

عزیزم تو کالری شمار زده کله پاچه آب ،،،، کله پاچه .. اگر کله پاچه رو بزنم یعنی تو یه لیوان گوشتشم محاسبه شده؟؟ 

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
@سمیه1396     سلام سمیه جان میشه بگی یه بسته چیپس چی توز چقد کالری داره؟ خیلی دلم هوس ک ...

پشتش نوشته

وزن اولیه ۷۴ وزن الان60  وزن هدف۵۵ , شعارم :ما می تونیم و لایق بهترینها هستیم ,من سایزم ۴۶ بود الان ۳۸ هستم باور نمی کردم ولی تونستم تو هم می تونی پس شروع کن تو هم می تونی من عضو گروه آبی بودم و سر گروه گلم آسنات جونه ولی این هفته سبز شدم و زیتونپرورده جون سر گروهم شده
سلام سلام سایز#   @آسنات99     @فسنجون_77     @pofak24 &n ...

خوبه عزیزم انشاالله ماه بعد حسابی سایز کم میکنیم

گروہ آبی وزن اول ۷۹وزن الان67.700 ھدف ۶۰     ان شااللہ تا آخر پاییز به ھدفم برسم