2777
2789

یکساله نامزدیم، هر ماه دعوا داشتیم تا اینجا

هر وقت کارش گیر میفته.. مشکل پیدا می کنه یه بهانه از من میگیره، بهم که بر میخوره یا عصبانی می شم

میندازه تقصیر من که بداخلاقی

منم نمیخوام زیاد رو بدم که عادت کنه همیشه ی خدا غر بزنه و همه ی مشکل کاریشو سر من خالی کنه

بهش میگم خب از مشکلت که میگی با هم اینهمه حرف میزنیم دیگه چرا بهانه میگیری دعوا و قهر راه بندازی؟

خسته شدم از هر ماه قهر و دعوا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن موقعی که مشکل پیدا میکنه باهاش همدردی کنی واگه کاری از دستت برمیاد براش انجام بدی...وسرزنش نک ...

آره این کارو میکنم... ولی بدون دلیل یهو سرد میشه اون روز یهو بهانه گرفته چرا لاک قرمز زدی؟

گفتم خب میخواستم تو رو ببینم زدم..

بعدم بهانه ی های لوس

منم آخر گفتم ظاهرا اخلاقامون نمیخوره به هم

قهر کردیم😔😔😔

آره این کارو میکنم... ولی بدون دلیل یهو سرد میشه اون روز یهو بهانه گرفته چرا لاک قرمز زدی؟ گفتم خب ...

از من میشنوی از کلمه های ما به درد هم نمیخوریم واخلاقمون بهم نیخوره ،نمیتونیم زندگی کنیم.هیچ وقت بهش نگو اگه اینطوری هم نباشین بهش تلقین میکنی که هستین....توهم هروقت گیر میده چون اعصابش خورده با خنده ومهربونی جوابشو بده شوخی ومزاح کن تا یکم از مشکلاتش یادش بره 

از من میشنوی از کلمه های ما به درد هم نمیخوریم واخلاقمون بهم نیخوره ،نمیتونیم زندگی کنیم.هیچ وقت بهش ...

باید خیلی تلاش کنم... ممنونم از راهنمایی شما..

حالا ازش عذرخواهی کردم ولی هنوزم قهره..

امیدوارم آشتی کنه باهام..

چشم حتما چیزایی که شما گفتین رو انجام میدم

باید خیلی تلاش کنم... ممنونم از راهنمایی شما.. حالا ازش عذرخواهی کردم ولی هنوزم قهره.. امیدوارم آش ...

البته خیلی هم وقتی قهر میکنه نازشو نکش که در آینده بیچاره ایی...بزار چندروز قهر باشه دلش تنگ میشه خودش میاد

البته خیلی هم وقتی قهر میکنه نازشو نکش که در آینده بیچاره ایی...بزار چندروز قهر باشه دلش تنگ میشه خو ...

خوبه پس همین که عذرخواهی کردم وجدان دردم از بین رفت...

حالا دیگه ساکت میشم ببینم چه میکنه و کی میاد

آره دلش که حتما تنگ میشه