والا انقد بدم میاد ازادم محدود کننده ازین مردا متنفرم بعضیاشونم پدوفیل هستن جفت پا بری صورتشون
البته تشخیص پدوفیلی بودن که کار روانشناسه اما اینا عمدتا میرن سراغ دخترای خییلی کوچیک که اختلاف سنیشون زیاد باشه و دختره نتونه مقابلشون از خودش دفاع کنه. هر چی بچهتر باشه راحتتر میتونن به جاش تصمیم بگیرن.
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
[QUOTE=155454732]چه ربطی به برده داره😐😐اینکه با مردی بگو بخند نکنهههه برده س[/QUOTE الان بگه بگو ...
دقیقا... هر آدم عاقلی خودش میدونه با کی در چه حدی ارتباط داشته باشه. اما این مردا نهایتا زنشونو به سمتی سوق میدن که با نزدیکترین آدما و فامیل هم سادهترین معاشرتا رو نتونه داشته باشه. اکثرا هم شکاکن
اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمیدونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا... راستش چون بلد نیستم با اندیشههای تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜
ادم شکاک هم بیماره متاسفانه بعضی خانوما اسمشو میزارن دوس داشتن.
و آگاه نیستن این ظلم بهشونه. باید آگاهشون کنیم🌱💜