2777
2789
عنوان

خیاطم بهم گف برای داداشم انتخابت کرده بودم

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 36 پست
چه ربطی به برده داره😐😐اینکه با مردی بگو بخند نکنهههه برده س

وقتی کسی میخواد به همسرش سلطه داشته باشه، گوشیش در اختیارش باشه، از معاشرت‌های عادی محرومش کنه این چه معنی میده؟ 

نکنه عشقه؟😑

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگ شوهرم میگ داداشت زیادی حساسه میگم ن داداش من خیلی زن دوسته از دوس داشتن زیاده 

از بس که زن دوست بوده دوتا طلاق داده دیگه

خدای مهربونم همه مردم دنیا رو به آرزوهای قشنگشون برسون🌹 خدایا جوونه رویان کوچولو رو تو دل همه مامانای منتظر سبز کن🙏
وقتی کسی میخواد به همسرش سلطه داشته باشه، گوشیش در اختیارش باشه، از معاشرت‌های عادی محرومش کنه این چ ...

والا انقد بدم میاد ازادم محدود کننده ازین مردا متنفرم بعضیاشونم پدوفیل هستن جفت پا بری صورتشون 

خدایا داده ونداده ات راشکر

[QUOTE=155454732]چه ربطی به برده داره😐😐اینکه با مردی بگو بخند نکنهههه برده س[/QUOTE

الان بگه بگو بخند نکنه یعنی بعدا میگه با پسر دایی پسر عمو سلام علیکم نکنه ..وگرنه هر ادم عاقلی خودش میدونه رابطش با بقیه در چه حد باشه

گوشی در اختیارش باشه 

اینا یعنی برده داری دیگه...