2777
2789

حالا من ازش 14 سال کوچیکتر این ب کنار 2 بارم ازدواج کرده طلاق گرفته تازه بدترازاینم میگ دوس نداره با مردا جز خودش بگی بخندی هرجامیری خودش باید ببره بیاره گوشیتم دراختیارش.  گفتم ن مرسی من 3 ساله متاهل شدم  شوهردارم خودم  خودش خانوم خوبیه ولی نمیدونم چرا دیگ دوس ندارم برم پیشش پارچه ببرم

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

برده میخواسته احتمالا😐

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اینقدر بدم میاد میگن فلان دخترو برا داداشم انتخاب کردم یا میگیرمش براش😬

انگاری اون دختر کالاس😑

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
میگ شوهرم میگ داداشت زیادی حساسه میگم ن داداش من خیلی زن دوسته از دوس داشتن زیاده 

همیشه آدم ها خشونت و کنترل‌گری‌شونو میخوان با عشق توجیه کنن. اما عشقی قشنگه که بال باشه نه زنجیر به دست و پای آدم...

اول اولش اسمم کمانچه بود، هر بار اکانتمو از دست دادم یه "ا" بهش اضافه کردم و هیچکس نمی‌دونه چقدر " ا" ی دیگه به این اسم اضافه میشه تو روزهای فردا‌... راستش چون بلد نیستم با اندیشه‌های تاریک کنار بیام! ولی هنوز معتقدم: " به جای نفرین به تاریکی، میشه شمعی روشن کرد..."🌱💜