2777
2789

سلام من امروز ۱۲ هفته و۴ روزمه سونو آن تی دادم گفتم جفتت پایینه و دهنه رحمم ۲۸ بود دکترم گفت دوهفته استراحت مطلق باش بعد برو سونو واژینال ببینم دهنه رحمت چنده برای سرکلاژ .کسی بوده مثل من ک خوب شده باشه من خیلی میترسم ی سقط هفت هفته هم داشتم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا نمیدونم عزیزم فقط استرس نداشته باش که برات سمه

از وقتی میام نینی سایت  حس میکنم پیشونیم بوتاکس لازم داره یا انقدر از تاپیکا حیرت میکنم ابروهام میپره بالا همون بالا هم میمونه.یا تاپیک ظلم و زن آزاری و کودک ازاری میبینم اخم میکنم برای ساعتها😐😐هعییییی🤦‍♀️ 

من از هفتخ ۱۳دهانه رحمم ۳۰بود اواخر ۲۸شد..هفته یه پرولوتن میزدم دوماه آخرو

دخترم  ۹۸/۸/۱۸درست روز تولد باباییش پا به این دنیاگذاشت وشددنیای من وباباش..پناه خانوم عاشقتیم ..کاربر جدید نیستم..کاربریه دوممه..

درمورد دهانه رحم چیزی نمیدونم.

ولی دکترت قطعا هواسش هست نیاز لود سرکلاژ میشی نگران نباش.

ولی درمورد جفت پایین از دوستام زیاد شنیدم این مشکلو داشتن و حتی خونریزیم داشتن با استراحت مطلق خوب شدن.کارای سنگین نکن به هیچ وجه .حرف دکترو گوش کن رفع میشه ان شالله

خدای مهربون شکرت😍

ان شاء الله ک چیزی نمیشه حتما استراحت کن من هفته 13 طول سرویکس 29 بود همه منو ترسوندن ولی دکترم گفت مشکلی نیس تا ماه اخرم بدون هیچ استراحت خاصی همه کار میکردم 

گورستان ها پر از افرادی است که روزی گمان میکردند چرخ دنیا بدون آن ها نمیچرخد

منم جفتم پایین .خلفی و پرویا

سرویکسم ٣٣ بود. دکترم منو ترسوند گف استراحت مطلق کن . منم خیلی ترسیدم. الانم هفته ٢۵ م. هیچ مشکلی نداشتم خداروشکر.

تازه کلی ام مهمون داری کردم از وقتی باردار شدم😓