2777
2789
عنوان

بیاییم از سوتی های دوران عقد و خوشیاش بگیم😂

| مشاهده متن کامل بحث + 3239 بازدید | 118 پست

امروز صبح از اتاق اومدم بیرون دامنمو چپه پام کرده بودم 

بعد بابام گفت دیشب وقتی رفتی بخابی دامنت راسته بود ها  🙄🙄😂

اولش نفهمیدم چی میگه بعد نگا کردم دیدم الان چپه پوشیدم 😂😂🤦‍♀️

صبورباش چیزهای خوب زمان میبرند 😍👼

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از پدر شوهر و مادر شوهرم دیدم.رفته بودم خدافظی کنم که دیدم بعله....درم باز...

👑👑👑پرنسس قلب مادر شوهرم👑👑👑😋😋😋کاربریم جدیده ولی کاربر جدید نیستم.ی مدت قهر بودم با همه اونایی که باعث ترکیدنم شدن ولی تصمیم گرفتم کینه رو بذارم کنار و دوباره به آغوش نی نی سایت بازگردم😊
نامزدم به مامانش گفت وای دیشب نخوابیدم تا ساعت پنج بیدار بودم مامانش سریع برگشت رو به من توام بیدار ...

😂

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم
من سینگل یه گوشه میشینم میخونم اشکال نداره؟🥺🤧

نهچ 

حال من خوب است و چه آرامشی ‌ست در آغوش تنهایی دیگر از هیچ نداشتن‌ها نمی‌ترسم حالا چه کسی‌ می‌‌تواند از من بگیردچیزهایی‌ را که ندارم...

عقد بودیم با شوهدم با موتور میخاسیم بریم دور بزنیم بعد من گفتم من رو موتور راحت نیستم گفت چرا گفتم حس میکنم کونم روش جا نمیشه

یهو برگشتم دیدم پدرشوهرم پشت سرمه  

مدرس زبان انگلیسی به کودکان و نوجوانان🌹(برگزاری کلاس های انلاین زبان انگلیسی برای کودکان و نوجوانان و حتی بزرگسالان با کمترین هزینه ممکن)مدرس کلاس های کنکور زبان انگلیسی🌳  بد جور محتاج دعاتونم! میشه یه صلوات بفرستین برای حل شدن مشکلاتم؟❤🥺هر کی فرستاد بگه منم براش بفرستم🌱

سوتی دوران عقد نیست

ولی عاخرین سوتیم اینه که

رفته بودم لیزر رو تخت درازکشیده بودم لخت هم عادم هست دیگه بعدعینکم میزنی روچشمات جاییو نمیبینی

بعدتختش باریک بود عرض نداشت زیاد

زنه گفت برو یکم اونورتر

منم باخیاا عاسوده رفتم اونورتر

شترق از در کونم خوردم زمین

خود ب خود پشممام ریخت

بای

یبارم یادمه کنار شوهر خواب بودم خونه مادر شوهر یهو دیدم مادرش بالا سرمون وایساده نگاه میکنه😐

برای آرزوی خودمو خودت صلوات 🥰🥰🥰به لطف خدای مهربون و دعای شما نی نی سایتی های خوب که اگه دعا نمی‌کردید خدا منو لایق نمیدونست منم شدم مامان 😍😍😍😍خدایا شکرت بابت هدیت و این هدیه رو نصیب هر کسی که لایقشه بکن ممنونم 🥰🥰🥰هنوزم بر این باورم که بچه ای که مادرش اینقدر باید براش صبر کنه نباید بوسید فقط باید گاز گرفت قربونت بره مامان الهی دورت بگردم😍😍😍😍😍😂این بچه حاصل 50تا بی بی چکه و 10 تا آزمایش بارداری که همشون بتاشون 2 میشد ولی الان به لطف خدا شد 73 😍😍😍😍اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم به نیت سبز شدن دامن همه ی خانمای منتظر دیگه 🥰🥰میشه باز دعا کنین بچم سالم باشه همش نگرانم زندگیه سختی داشتم میترسم بارداری سختی داشته باشم🥺 ممنونم 😔😔 هفته 7 رفتم سونو دادم گفتن هفته 5 هسی لطفا برا اینکه بارداریم پوچ نباشه و تو هفته 5 نمونم دعام کنین🥺 جنین نازنینم رفت ولی دلم نمیاد امضامو پاک کنم 😔😔😔😔 برام دعا کنین ممنونم

یبارمانامزدبودیم منوهمسرم تواتاق بودیم شوهریم دستش تو ....من بودیهودربازشدمادربزرگم اومدتومنوهمسرم مثل برق گرفته هاپریدیم هواخدابیامرزه مادربزرگموفوت کرد چندماه پیش ....

عقد بودیم با شوهدم با موتور میخاسیم بریم دور بزنیم بعد من گفتم من رو موتور راحت نیستم گفت چرا گفتم ح ...

واااااااییییییی😂😂😂😂😂😂😂

تا حالا به برگه های کاغذی دفترتون توجه کردین ...!؟ظاهر آرومی داره و بی خطر به نظر میاداما وقتی به دستت کشیده میشه و دستتو میبره سوزش وحشتناکی داره ...خیلی از آدم ها هم همینن مثل برگه های کاغذ یک دفتر آروم و بی خطر به  نظر میان ...اما یه جایی که انتظارشو نداری جوری بهت زخم میزنن که علاوه بر شوکه شدن !زخمش سوزش عمیقی تو قلبت ایجاد میکنه و سالیان سال فراموشت نمیشه ...حواسمون به آروم های پرخطر زندگیمون باشه 

ما نامزد بودیم شوهرم اوایل روش نمیشد🥴🥴🥴

کنارم بشینه 😂😂😂😂😂

یه بار دعواش کردم گفتم یه بار دیگه اینکارو بکنی

نه من ... نه تو ....  بیچاره ازم ترسید 😂😂😂😂

دیگه الان چندساله هرجا باشیم کنارم میشینه😄😄

من اولین بار که شوهرم اومد خونمونو منو بالباس توخونه دید تیشرت داداشم و شلوار بابام پام بود یه لنگم به موهام بستم داشتم رودیوار حیاط و نقاشی میکردم همه جامم رنگی بود وقتی اومد تو من و دید یه سلام کرد رفت تو 😂اصلا نشناختم 😑😑🍃

لطفا برای من طلب بخشش کنید