2777
2789

وای خیلی زوده که

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم ۱۰ روزه از شیر گرفتم

خیلی اذیت کرد ب خصوص روز اول و شب اول خیییلییی تا صب نخابید با ماشین میتابیدیم

بچه ها میشه واسه خونه دار شدنم صلوات بفرستید🙏🙏🙏هرکی فرستاد لایکم کنه منم براش بفرسم🤩🤩

شیر شبشو زودتر میگرفتی خودتو راحت میکردی

پسرمن الان ۱۶ ماهشه شبا شیر نمیخوره

روزاهم دیدم خیلی آویزون گردنمه جرات نداشتم بشینم الان گذاشتم بعد غذا بهش شیر میدم که گاهی خودش انقد سیرِ نمیخواد

خستم کرده هیجا وانمیسته همش چسبیده بمن

غذا بده سیرش کن،گاهی فقط برای ارامش گرفتن نک میزنن،زیاد بوس و بغلش کن،ولی شیر رو سر برنامه و تایم بده مثلا پنج ساعت یکبار

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
شیر شبشو زودتر میگرفتی خودتو راحت میکردی پسرمن الان ۱۶ ماهشه شبا شیر نمیخوره روزاهم دیدم خیلی آویز ...

واقعا شبا شیر نمیخوره ؟

گریه نمی کنه ؟ 

پسر من 17 ماهشه شبا دو سه بار میخواد

تا دندان دارید لبخند بزنید