2777
2789

سلام بچه ها من كنكورمو كه دادم يكم خيلي بيكارشدم قبلا كلاس درسي ورزشي زياد ميرفتم نقاشي هم كارميكردم حالا اين ي ماه قرار بود تاروز اعلام نتايج استراحت كنم بعد اين ي ماهو فقط تواينستام ويافيلم ميبينم 

بعدمامانم هي ميره مياد ميگه توبايد توكاراي خونه ب من كمك كني من نميرسونم بيكاري بجاي سرت تو گوشي باشه بيا ب من كمك كن ي ماه ميخوام برا خودم باشم گناهه؟12ساله فقط درس ورزش درس ورزش معلومم نيس بعد نتايج چ بلايي سرم بياد من كمكش نميكنم اونم دلخور ميشه 

بنظرتون كمكش كنم؟آخه م خوشم نمياد قبلا اينكارارو نكردم الانم عادت ندارم حس كنيز بودن بهم دست ميده لجم ميگيره

وفادارم به رويايي كه نيست.......................

کمک کن کارای کوچیک کن 

من نمیکنم خودم ولی اشتباهه

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا تو اینستا چی میبینی کور میشیا شماره چشمت میره بالا از ما گفتن

تازه قوزم درمیاری گردن دردم میشی

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

کار درست رو شما میکنی

من بعد کنکورم کارای خونه رو انجام میدادم ی بار حالم بد بود بخاطر پریود نتونستم ظرف بشورم یعنی باید بودی و میدیدی چقدر داد میزدن سرم

دیگه از همون موقع تصمیم گرفتم کار نکنم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

چرا کمک نمیکنی .کمک کن .مادرته اون این همه جلو شما دولاراست شده کارکرده پس اون چی بگه ؟عجب دختری هستیا .استراحت ی هفته کافیه چخبره یک ماه  والا 😏😅

من خوبم، از وقتی به حرف آدم ها توجهی نمیکنم ، خوبم !دیگه برام مهم نیست وقتی دارم زیر بارون پاهامو محکم‌ روی آب جمع شده گوشه جوب‌ میکوبم و تو‌ دنیای دخترونه خودم میخندم اون رهگذری که معلوم نیست ارث چی رو از من می خواد و با غضب نگام می‌کنه ، چی پیش خودش فکر می‌کنه !قضاوت و رفتارای آدم ها رو مثل موهام انداختم پشت گوشم ، نه میبینمشون نه اذیت میشم ، آروم و ساکت پشت گوشم لونه کردن و من تو دنیام می‌رقصم ، قهقهه می‌زنم ، و هرچقدر بخوام دیوونه میشم ..خوبم ، خیلی بهترم از وقتی فهمیدم تو دنیا یکی هست 
یعنی ماها که کار میکنیم کنیزیم؟ بلاخره شما هم داری تو اون خونه زندگی میکنی 

ن گلم منظورم اين نبود ولي واقعا ب استراحت نياز دارم خيلي تو فشار بودم اصن درك نميكنه

وفادارم به رويايي كه نيست.......................

منم قبلا لجم میگرفت چند وقته یکم کمکش میکنم ظرف میشورم چای دم میکنم دیگه کاریم نداره توهم هروقت دیدی ظرفا کمه برو بشور هر دوسه روز یکبار 

اهنگ بذار واس خودت حوصلتم سر نمیره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...