2777
2789

سلام بچه ها من از شنبه شب یهو سردرد شدید و تب و لرز و درد شدید عضلات گرفتم و هر از گااااهی هم سرفه چرکی دارم

از امروز هم راه میرم قفسه سینم سنگینه و درد میکنه و به شدت بی حالم و چشمام متورم شده

کسی اینجوری شده یعنی کروناست ؟😞

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩

اگر هم باشه اشکالی نداره 

فقط اگه بچه داری سمتشون نرو و خودتو تو اتاق قرنطینه کن 

یه تماس بگیر با این شماره ها که برا کرونا به دکتر وصل میشه ببین چه دارویی خوبه بخوری

بگذار تا بگریم چون ابر در بهاران.       کز سنگ ناله خیزد روز وداع یاران

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دیگه دنبال چه علامتی هستی عزیزم برو pcr بده یا اسکن ریه

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤
اگر هم باشه اشکالی نداره  فقط اگه بچه داری سمتشون نرو و خودتو تو اتاق قرنطینه کن  یه تما ...

بچه ندارم

منو همسریم که سمتش نمیرم مدام الکل و اب و وایتکس دارم میزنم همه جارو

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
بچه ندارم منو همسریم که سمتش نمیرم مدام الکل و اب و وایتکس دارم میزنم همه جارو

وایتکس حالتو بدتر میکنه نزن😳😳😬😬😬

به همسرت بگو با ماسک وارد خونه شه خودش الکل بزنه 

تو برو تو اتاق قرنطینه کن خودتو

یه ازمایش سطحی هست یرا تست کرونا 

اونو بده 

بعد از دکتر دارو بگیر بعد قرنطینه رو شزوع کن 

انشاءالله تا هفته اینده صحیح و سالم به زندگی ادامه بدی

البته من شنیدم تا 21 روز بعد ناقل هستی 

اینم حواست باشه

وایتکس حالتو بدتر میکنه نزن😳😳😬😬😬 به همسرت بگو با ماسک وارد خونه شه خودش الکل بزنه  تو بر ...

گوش نمیده که

میگه سرماخوردی میخواد من استرس نگیرم

من ماسک میزنم میگه نزن

تو آاااخیش منی…🥰💕😍🤩
اخه نفس تنگه ندارم نفسمو حبس میکنم به سرفه نمیوفتم

والا من 6 روزه دلپیچه و اسهال داشتم روزای اول ضعف بیحالی و سردرد و بدن درد هم داشتم به 4030 زنگ زدم گفت کرونا داری 😐😐😐😐😐

رفتم تست دادم هنوز جوابش نیومده البته الان کل علائمم از بین رفته فقط کمی دلدرد دارم 

1399.9.9 برادرم ازاون جهنم برگشته و آرامش به قلب خانوادم برگشته خدایا تنها کسی ک میتونه دست برادرمو بگیره تو هستی ازت خواهش میکنم به قلب شکسته مادرم نگاه کن دست نوازش پدر رو ندیده و داغ مادر دیده خدایا به بزرگیت قسم نزار داغ اولاد ببینه اگه میخوای ببری منو قربونیه خانوادم کن نه برادرمو 😔😔😔😔😔😔😔❤ انشالله همه ب آرزوهامون برسیم❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤