2777
2789
عنوان

بدست آوردن جذابیت و برگشت معشوق

233 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها، تو یه رابطه واقعا خاص بودم که کشکی کشکی با صبور نبودن خودم و اخلاق خاص اون بهم ریخت...خودم کات کردم... ولی واقعا از ته قلبم یه شانس دیگه میخام برای جبران اشتباهات.. یسری رفتارضایع کردم که فک میکنم جذابیتم رو خیلی براش کم کرده.. کلی دعا خوندم از نادعلی گرفته تا 124000 صلوات.. خواهش میکنم از ته قلبم ازتون که برام دعا کنید حاجت روا بشمو دباره بیاد سمتم و خدا یه شانس دیگه بهمون بده..اگه نذر یا ذکر مجربی بلدین خواهش میکنم بهم بگین

عزیزم این نذر نمی خواد همت می خواد. با خودش صحبت کن وگرنه اگه قبلا اشتباه از تو بوده باشه احتمال اینکه اون ازت بیاد سمتت زیاد نیست؛ باید خودت دست ب کار بشی و درستش کنی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا به جای اینهمه دعا نمیسپاری به خدا که اگه به صلاحت هست برگرده اگر نیست خودش کمکت کنه تا فراموش کن ...

ببین چندبار خدارو قسم دادم که خدایا.. اگه واقعا صلاح نیست یا بهم نمیرسیم یه نشونه بهم بده..و بلعکس چندین بار خواستم که اگه هنوز بهم علاقه داره نشونه بده... همیشهههههههههه برای مورد دومی بهم نشونه داده... مثلا دیشب ساعت 12 بیرون بودم تو خیابون خلوت... دیدمش داره میره سمت خونه... رفتم و دور که شدم گفتم خدایا اگه هنوز دوستم داره دباره یجایی ببینمش.. دیدمش.. 

ببین چندبار خدارو قسم دادم که خدایا.. اگه واقعا صلاح نیست یا بهم نمیرسیم یه نشونه بهم بده..و بلعکس چ ...

پس اینبارم بسپارش به خودش عزیزم که برش گردونه، ولی اگر خواستی پیج پانیذ علیدخت رو تو اینستا نگاه کن، و اون قسمت نامه نوشتن به فرشته ها رو بخون و انجام بده❤️

لطفا خانوم جلسه ای ها ریپلای نکنن                                          
عزیزم این نذر نمی خواد همت می خواد. با خودش صحبت کن وگرنه اگه قبلا اشتباه از تو بوده باشه احتمال این ...

اخه عملا ازش نشونه ای نمیگیرم که بتونم پا پیش بزارم.. ببین تا حالا سه بار بهش پیام دادم.. هر بار بااینکه لزومی نداشت جوابمو داده امممممااا اصلا در جهت ابراز علاقه یا برگشت به رابطه استفاده نکرده ازش... میترسم کوچیک شم..بعد از طرفی پیش کتاب بازکن رفتم گفت طلسم شده و یسری نشونه های درست هم بهم داد.. گفت طلسمه اجازه نمیده برگرده پیشت.. نمیدونم چیکار کنم

پس اینبارم بسپارش به خودش عزیزم که برش گردونه، ولی اگر خواستی پیج پانیذ علیدخت رو تو اینستا نگاه کن، ...

پیج ایشون رو ندیدم ولی به فرشته ها نامه زیاد مینویسم اما جوابی نگرفتم.. حتما چک میکنم پیجشو...ممنون میکنم شماهم برام دعا کنین 

اخه عملا ازش نشونه ای نمیگیرم که بتونم پا پیش بزارم.. ببین تا حالا سه بار بهش پیام دادم.. هر بار باا ...

من اصلا ب طلسم و اینا اعتقادی ندارم

بهت واقعا توصیه می کنم این حرفا رو بیخیال شی و واقعا ب این فکر کنی ک چطور باید اشتباهت رو جبران کنی

حتی اگه ی درصد هم فکر می کنی دوباره ممکنه رفتارات رو تکرار کنی سعی کن بهش فکر نکنی چون ظاهرا برای طرفت قابل تحمل نیست

ی احتمال دیگه هم وجود داره

اینکه داره ناز می کنه واست می خواد مثل الان ب تکاپو بیفتی براش ؛)

حالا دیگه دوماه گذشته دیگه.. خواستم کادو بابا..بیا خودتو ببینیم    

نه باباااا اگرم که انشالله برگشت از کادوت نگذریااا

اگه دوستت داره باید برای جبرانم که شده کادو بدههه

اگه نداد با کنایه به روش بیار یجور غیرمستقیم